Adelina Pestriţu, imagini inedite de la petrecerea burlăciţei. Prietenele au surprins-o complet

66701440_638669719961656_1885962292078270633_n.jpg

Adelina Pestrițu și prietenele vedete s-au distrat aseară la petrecerea burlăcițelor
Foto Instagram

Adelina Pestrițu a fost surprinsă plăcut de prietenele cele mai apropiate care i-au organizat o petrecere a burlăcițelor despre care Adelina nu a știut niciun amănunt. Vedeta care urmează să se căsătorească pe 20 iulie cu Virgil Șteblea s-a bucurat extrem de mult atunci când și-a văzut prietenele cele mai apropiate că s-au gândit să surprindă chiar cu o săptămână înainte de marele eveniment.

Adelina Pestrițu s-a distrat de minune alături de vedetele prietene care i-au fost alături la petrecere. Natalia Mateuț, Oana Roman, Cristina Șișcanu și Simona Pătruleasa au fost câteva dintre personalitățile care s-au unit în organizarea și pregătirea petrecerii burlăcițelor. 

petrecere_burlacite.jpg

Adelina Pestrițu și prietenele cele mai bun s-au distrat pe cinste la petrecerea burlăcițelor
Foto Instagram

Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor pentru surpriza făcut-o și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare alături de câteva fotografii realizate la petrecere. 

„Astăzi am avut parte de o super surpriză ?? Înainte cu o săptămână de nuntă, fetele mele s-au gândit să organizeze petrecerea burlăcițelor și au reusit să-mi facă inima să vibreze de bucurie. Va iubesc, fetelor!!! ?? Mulțumesc că v-ați gândit la mine!!”, a scris Adelina pe contul de socializare. 

adee.jpg

Adelina Pestrițu a petrecut alături de prietenele ei
Foto Instagram

Fetiţa Adelinei, ţinută specială la nunta vedetei

Adelina nu s-a ocupat doar de detaliile ei vestimentare, ci şi de cele ale Zenaidei-Maria, în vârstă de aproape 11 luni. Vedeta i-a achiziționat fiicei sale o rochiță chiar din America.  "O să-i comand o rochie de mini-mireasă, tot albă. Evident că va sta şi ea cu noi, ne vom distra împreună. Va rămâne în grija bunicilor şi, chiar dacă şi ele vor avea rochii cu trenă, cu siguranţă vor alerga după micuţa noastră", declara Adelina Pestriţu cu ceva timp în urmă.

Adelina Pestrițu va purta două rochii de mireasă

„Rochiile! Vor fi două rochii de mireasă! Da, mi le-am ales deja şi am fost la probă. Este vorba despre un brand internaţional care are reprezentanţa şi aici în România. Rochia de la biserică va fi mai decentă, iar cea de la petrecere mai îndrăzneaţă şi mai preţioasă. Cea de seară le întrece pe toate. Nu vă mai dau detalii pentru că vreau să fie surpriză. Va trebui să îi aleg ţinuta şi micuţei mele Zenaida. După rochia de mireasă, acesta este al doilea moment greu. Trebuie să fie şi ea specială”, ne-a declarat ea.

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu rochii de mireasa

    O săptămâna a mai rămas până la nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea, timp în care bruneta face ultimele proble ale celor două rochii de mireasă pe care le va îmbrăca în ziua cea mare. La acest capitol al vestimentaţiei, bruneta are se pare ceva probleme cu măsurile, care nu se mai potrivesc. Din cauza stresului, vedeta a slăbit câteva kilograme şi deşi îşi dorea să aibă o siluetă trasă prin inel, acum a dat jos mai mult decât şi-ar fi dorit.

  • Sexy, celebre, blonde sau brunete, conduc maşini de lux a căror valoare depăşeşte milionul de euro. Click! vă spune ce bolizi conduc unele dintre cele mai de succes vedete şi cât valorează fiecare automobil. Bianca Drăguşanu e în top cu două maşini care costă 675.000 €.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1