Adelina Pestriţu şi-a înfuriat fanii după ce le-a arătat câteva haine scumpe ale fetiţei ei

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestriţu, certată pentru că exagerează cu darurile scumpe pentru bebeluş
Foto: arhivă personală

De când a născut, Adelina Pestriţu este ţinta celor care îi comentează răutăcios. Bruneta a ales să nu publice fotografii cu micuţa Zenaida, fetiţa ei pe care a adus-o pe lume în urmă cu o săptămână, dar le arată celor care o urmăresc pe conturile ei de socializare cum se acomodează bebeluşul cu lumea exterioară şi darurile pe care le primeşte în mod constant sau pe care le face chiar ea micuţei.

Adelina Pestriţu şi-a împărţit fanii în două cu ultima ei postare de pe conturile de socializate. Vedeta s-a lăudat cu câteva hăinuţe ale fetiţei ei de la o celebră casă de modă şi a stânit furia celor care o urmăresc. Un set de două body-uri, o căiculiţă şi o bavetă, aşezate frumos într-o cutie de la o firmă scumpă au creat isterie pe contul Adelinei. Preţul lor, deloc de neglijat, în jur de 310 dolari, i-au făcut pe fanii vedetei să o tragă de urechi că investeşte foarte mulţi bani în nişte hăinuţe care îi vor rămâne mici în scurt timp Zenaidei.

hainute_bebe.jpg

hainute bebe zenaida
Hăinuţeler fetiţei Adelinei au stârnit un val de comentarii răutăcioase
Foto: arhivă personală

"Eu zic să te gândeşti serios şi să donezi aceste hăinuţe pe care Zeny nu le mai foloseşte la un moment dat şi pe care tu nu vrei să le mai ţii. Eu aşa am făcut şi mămica a fost foarte bucuroasă", i-a transmis o tânără. Răspunsul Adelinei a calmat pe toată lumea. Proaspăta mămică a subliniat că acelaşi lucru face lunar şi cu hainele ei.  

Adelina Pestriţu a născut în urmă cu 11 zile prin cezariană. Vedeta a ales să o aducă pe lume pe Zenaida la o clinică privată din Bucreşti. 

Loading...