Adelina Pestrițu, noi dezvăluiri, după ce s-a vindecat de coronavirus: "Am primit o lecție importantă despre izolare și dor"

adelina-cu-mana-in-par.png

adelina
Adelina s-a vindecat de coronavirus după ce a urmat un tratament complex timp de aproximativ două săptămâni
Sursă foto: Instagram Adelina Pestrițu

La două săptămâni după a anunțat, la miezul nopții, că este infectată cu noul virus gripal și a promis că va oferi detalii despre starea sa de sănătate, Adelina Pestrițu s-a vindecat complet și a revenit pe pagina personală de Instagram. A încărcat o fotografie, realizată acasă, în care apare fără pic de machiaj. Alături de imagine a scris un mesaj în care vorbește despre panica pe care a trăit-o și îi îndeamnă pe cei interesați să acceseze pagina blog-ului ei dacă doresc că afle întreaga experiență dramatică prin care a trecut. 

adelina-pestritu-a-revenit-in-mediul-online.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu a revenit în mediul online după ce s-a vindecat de coronavirus
Sursă foto: Instagram Adelina Pestrițu

"Ce a fost greu a trecut și iată-mă din nou aici. Mă simt de parcă astăzi începe o nouă etapă din viața mea. Am povestit despre fiecare clipă din această experiență într-un articol pe blog-ul meu. Am primit o lecție importantă despre necunoscut, umanitate, izolare și dor. Nu a fost ușor, dar sunt recunoscătoare pentru ce am învățat", au fost cuvintele Adelinei. 

adelina-pestritu-covid.jpg

adelina pestritu
Pe 1 septembrie, la miezul nopții, Adelina anunța, cu lacrimi în ochi, că a fost testată pozitiv pentru coonavirus
Sursă foto: Arhivă personală

Adelina a fost inactivă timp de 13 zile în mediul online, timp în care cei 1 milion jumătate de urmăritori au scris nenumărate întrebări vedetei care a decis să păstreze tăcerea asupra stării sale de sănătate și să ia o pauză de la tot ce înseamnă social media.

adelina-pestritu_4.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu a transmis un mesaj prietenilor din mediul online, după mai bine de 10 zile în care a fost absentă de pe toate rețelele de socializare
Sursă foto: Captură video

Pe 13 septembrie, Adelina a explicat, pe pagina personală de Instagram care a fost motivul pentru care "a dispărut" în această perioadă. „Regret că nu am fost activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate, să revin alături de familia și de copilul meu. Nu e plăcut să fii bolnav", a mărturisit Adelina, în urmă cu doar câteva zile.  

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5