Adelina Pestriţu a lansat haine cu mesaje haioase pentru mirese. Cum arată ţinutele

14_sus-1-mare.jpg

Adelina a asortat geaca de blugi plină de imprimeuri şi hanoracul la rochia de mireasă

Fosta vedetă Kanal D, Adelina Pestriţu (32 de ani), se află în febra pregătirilor de nuntă cu Virgil Şteblea, tatăl fiicei ei, Zenaida. Senzuala brunetă vine în întâmpinarea viitoarelor mirese cu o linie vestimentară inedită, ea revoluţionând, astfel, tradiţionala rochie de mireasă.

Adelina Pestriţu (32 de ani) a lansat recent, în ”luna iubirii”, colecţia vestimentară ”Wonderland By Eda”, inspirată din poveştile ei de viaţă şi dedicată mireselor, dar şi femeilor îndrăgostite. “Am simţit să marchez cumva aceste momente şi cum eu iubesc moda, o colecţie festivă pe site-ul www.byeda.ro mi s-a părut cea mai bună variantă. Noua colecţie de geci, hanorace şi tricouri este o sărbătoare. Piesele vestimentare unice au mesaje haioase, inspirate din viaţa oricărui cuplu, chiar şi din promisiunile făcute de îndrăgostiţi în faţa altarului”, a povestit ea.

Adelina speră să aibă mare succes cu această idee: “Pentru că suntem atât de aproape de acest moment important în familia noastră, mi-am dorit să fac o colecţie care schimbă cumva viziunea despre rochia clasică de mireasă.  Piesele pot fi purtate oricând atât de mireasă, cât şi de apropiatele acesteia, în ziua nunţii, înainte, la petrecerea burlăciţelor, dar şi după, atunci când abordăm un nou trend, trash the dress”. Preţurile acestor ţinute sunt cuprinse între 89 şi 239, iar hanoracele costă între 199 şi 299 de lei. 

Adelina se căsătoreşte la vară

Adelina va veni joi, de la orele 14.00, la interviurile Click! live, difuzate pe www.click.ro,prilej de a ne povesti despre nunta ei, din vară, dar şi despre pasiunea pentru modă.  Adelina a lucrat în televiziune, însă în urmă cu doi ani a decis să se retragă de pe micul ecran. O vreme a scris, pe blogul ei, despre vacanţele exotice unde s-a răsfăţat ca o prinţesă, dar a câştigat bani frumoşi inclusiv din reclame la ţinute vestimentare. Adelina a suferit mult în dragoste, însă iată că viitorul ei soţ a reuşit să o facă să zâmbească din nou. Ei sunt topiţi după fiica lor, Zenaida, în vârstă de şase luni. 

Loading...