Adela Popescu şi-a retras băieţelul cel mare de la grădiniţă: «Tare bine am procedat»

adela-popescu-radu-valcan-casa-noua.jpg

Adela Popescu și-a retras băeiețulul cel mare de la grădiniță

Adela Popescu a ales să-și retragă băieţelul cel mare de la grădiniţă, și a explicat de ce a decis să facă acest lucru. Prezentatoarea tv a publicat un mesaj pe blogul persoanl unde a ținut să explice care a fost motivația pentru care a hotărât să facă asta.

Adela Popescu a ales să-și retragă băiețelul cel mare de la grădiniță și a explicat cât de greu îi este uneori să aibă grijă de copii. 

“Copilul se acomodase, îi plăcea și ce trai pe vătrai traiam noi liberi până la patru cand puteam sa ne ocupam doar de bebeluș. Cu toate astea, trag acum concluzia ca tare bine am procedat ținându-l pe lângă casă în toată această perioadă. (…) Dacă eu și Alexandru ne jucăm în sufragerie și din dormitor auzeam că frățiorul s-a trezit, înghițeam în sec un minut până când Alexandru îmi atrăgea singur atenția rugându-mă să mă duc la el. În felul asta el înțelegea că a fost dorința lui să mă duc, nu că am ales să las joacă noastră în favoarea frățiorului. Dacă alăptez și Alexandru face pipi și vrea să îl însoțesc, cu siguranță întrerup alăptatul și merg cu el la baie. Ne-a testat permanent din primul moment în care am intrat cu bebe în casă, dar după ce s-a lămurit că “suntem ai lui” în continuare s-a relaxat total. Îl pupă de fiecare dată când îl vede. De multe ori o face demonstrativ, dar l-am surprins și când nu știa că este văzut, făcând același lucru. În clipa asta simt că ar putea să îi facă rău doar din greșeală, dar cu toate astea alegem să nu îi lăsăm nicio clipă împreună nesupravegheați”, a declarat Adela Popescu pe blogul personal. 

Adela Popescu și-a retras băiețelul cel mare de la grădiniță

„Cred că a fost bine și din puctul asta de vedere că Alexandru a petrecut timp mult cu noi și că nu a mai mers la grădiniță. A putut să se obișnuiască cu situația așa cum este ea, prin prezența sa și nu prin absență. Sigur că au fost și zile în care am rămas singură cu amândoi și tot ce îmi doream era să supraviețuiesc. Efectiv nu îmi dădeam seama cum aș putea să mai fac și activități educative cu el. Imposibil. Așa că de cele mai multe ori, după micul dejun acasă și plimbarea în parc de dimineață, mergea pe la mamaie să mai bricoleze, picteze, recite și alte plăceri “ciudate” pe care le au cei doi. El și mamaie. În tot acest timp reușeam să fiu numai pentru cel mic, să îl dezmierd, pupacesc, să îi acord atenție numai lui. Dar cu toată organizarea noastră a fost o perioada în care, Alexandru, deși se purta foarte frumos cu frățiorul, era mai tot timpul nervos. Nimic nu îl mulțumea. Testa limitele permanent și îi sărea țandăra din te miri ce. Pe atunci dormea cu tati și eu cu bebe. De când l-am relocat în patul meu, crizele au dispărut și acum e o minunăție de copil. Înțelegător, receptiv, atent, blând, vesel”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ce îi trebuie unui cuplu tv să atragă audienţa? Carisma, isteţimea şi simţul umorului sunt ingredientele reţetei de succes. De-a lungul vremii, în televiziune s-au format mai multe echipe. Au muncit cot la cot, iar când show-urile au fost scoase din grila de programe fiecare şi-a găsit alt loc de muncă, unii chiar la televiziuni rivale. Click! vă spune ce mai fac vedetele tv care au avut sau care continuă să aibă lipici la telespectatori.

  • Adela Popescu, Laura Cosoi si copiii lor

    Iulia Vântur, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” şi „Ferma vedetelor”, a împlinit pe 24 iulie vârsta de 39 de ani. Iulia Vântur trăiește în India, unde are mai multe proiecte muzicale şi de film. Iulia Vântur și-a petrecut bucuroasă ziua de naștere alături de prietenii ei şi a primit nenumărate mesaje de la „gaşca” din România.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1