Adela Popescu și-a panicat colegii de la „Vorbește Lumea”! Motivul pentru care n-a ajuns în emisiune

adela-cove.png

Motivul pentru care Adela Popescu a lipsit marți, 23 iunie, din emisiunea „Vorbește Lumea”, unde este prezentatoare
Foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Adela Popescu și-a îngrijorat colegii de la „Vorbește Lumea”, după ce nu a ajuns la emisiune marți, 23 iunie, iar nimeni nu știa ce se întâmplă cu vedeta. Chiar colegul ei, Cove, a susținut că nu a putut lua legătura cu aceasta.

Adela Popescu i-a speriat puțin pe colegii ei din emisiunea „Vorbește Lumea”,  de la Pro TV, după ce nu a putut ajunge în această dimineață să prezinte show-ul, alături de Gabriel Coveșanu, așa cum ne obișnuise. Cove a mărturisit că a încercat să dea de colega lui, însă nu a reușit, lucru care i-a pus în alertă și pe admiratorii emisiunii. 

Motivul pentru care Adela Popescu a lipsit din emisiune

„Nu am reușit să dau de ea. Se odihnește, a avut o noapte mai grea”, a declarat Cove la Pro TV. Totuși, acesta a ținut să menționeze că nu e vorba de coronavirus, având în vedere focarul care s-a născut în platourile Antenei 1, mai multe vedete fiind infectate, și să liniștească pe toată lumea explicând că ar fi vorba despre alte investigații pe care Adela Popescu este nevoită să le facă.

adela-1.jpg

Adela Popescu și-a îngrijorat colegii, după ce nu a apărut în ediția de marți, 23 iunie, a emisiunii „Vorbește Lumea”
Foto: Arhivă personală

Vedeta de la Pro TV nu s-ar fi simțit bine de câteva zile, din cauza unei afecțiuni digestive, notează cancan.ro. Adela Popescu a mers weekend-ul acesta la mare cu toată familia, unde probabil a mâncat ceva ce nu i-a priit. Această informație este însă doar o bănuială, prezentatoarea nevorbind încă pe marginea subiectului.

Focar de COVID-19 pe platourile Antenei 1

Marcel Pavel a fost prima vedetă participantă la show-ul „Te cunosc de undeva”, filmat la Antena 1, care a fost diagnosticată cu noul coronavirus. L-au urmat Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș. Despre starea de sănătate a Ozanei Barabancea nu se cunosc încă foarte multe, însă Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu sunt asimptomatici. Restul echipei a anunțat până în prezent că se simte bine.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5