Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil? Vedeta, dată de gol de mama soacră

adela-popescu.jpg

adela popescu cu trei degete ridicate
Adela Popescu și-ar dori enorm ca cel de-al treilea copil să fie o fetiță
foto: arhiva personală/Facebook

Gazda feminină a emisiunii "Vorbește lumea!" a început anul cu două vești pentru telespectatorii Pro TV. Prima veste a fost despre colegul Cove - Gabriel Coveșeanu, care a fost infectat cu noul coronavirus. În ceea ce privește cea de-a doua veste, vedeta a preferat să păstreze misterul până vineri, când va reveni în platou colegul ei de emisiune.

Înainte de anunțul misterios al Adelei Popescu (34 de ani), în mediul online începuseră deja să circule speculațiile despre o posibilă sarcină, cea de-a treia a vedetei, care mai are doi băieți.

Cu două zile înainte de sfârșitul anului 2021, Adela a publicat pe Facebook o imagine cu soțul ei, Radu Vălcan (43 de ani), care era pe podea și vorbea la telefon. Comentariul vedetei, "Oare ce veste a primit?", a trezit imaginația fanilor, care au bombardat-o cu întrebări indiscrete. Evident, comentariile s-au învârtit în jurul ipotezei unei noi sarcini.

radu-valcan.jpg

radu valcan in casa vorbeste la telefon pe podea
Aceasta este fotografia cu Radu Vâlcan care a aprins imaginația fanilor
foto: arhiva personală/Facebook

 

Iar intervenția soacrei Adelei nu a făcut decât să pună paie pe foc. „Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, le-a transmis mama lui Radu Vâlcan!

Adela Popescu ar putea anunța în curând că este însărcinată cu al treilea copil

Toată lumea este fericită, iar "Adela are pofte și se vede că silueta ei s-a schimbat și a luat proporții. Însă va da vestea abia vineri. Este bine, este plină de energie și își dorește că viitorul lor copil să fie sănătos. De aceea s-au mutat și la casă nouă ca să aibă mai mult loc pentru cei doi băieți ai lor, dar și pentru ei", au declarat pentru Click! surse din apropierea vedetei de televiziune.

Citește și:

Adela Popescu s-a mutat în casă nouă. Cum arată livingul. Vedeta a ”udat” bucătăria cu pizza

Loading...
 
 

Citește și