Adela Popescu a ajuns la spital cu complicații. Radu Vâlcan e "foc și pară" pe medici

adela_radu.jpg

adela popescu radu valcan
Radu Vâlcan a fost tare îngrijorat pentru Adela
Foto: Facebook

Adela Popescu a fost supusă unei operații de urgență, luni, 14 noiembrie, la câteva ore după ce ieșise din direct de la "Vorbește lumea", emisiunea de la Pro Tv pe care o prezintă alături de Cove. Soțul ei, Radu Vâlcan, a dus-o degrabă la medic, acolo unde diagnosticul a fost crunt: peritonită, adică o apendicită ce s-a agravat și care putea avea urmări groaznice.

Deși totul s-a terminat cu bine, iar Adela a fost operată cu succes, soțul ei a tras o sperietură groaznică, mai ales că diagnosticul pus inițial de medicii care au consultat-o nu i-a alarmat deloc pe cei doi. Cu toate acestea, la o altă clinică, a fost făcută descoperirea șocantă a peritonitei.

adela_popescu.jpg

Radu Valcan, Adela Popescu, bebelus, Alexandru, carucior de fite
Adela a devenit mămica unui băieţel în urmă cu cinci luni
foto: arhiva personală

Furios, Radu Vâlcan a redactat un text pe pagina sa de Facebook, acolo unde și-a spus of-ul și unde a acuzat sistemul și incompetența unor medici.

"Așa cum probabil știti, Adela a suferit o intervenție chirurgicală. Motivul poate părea banal. În realitate, lucrurile au stat puțin altfel. Este vorba despre o complicație pornită de la o apendicită acută ce a condus la peritonită pelvină. O apendicită ne poate suprinde pe toți, nu despre asta este vorba. Ci despre incompetența unor medici, incompetență ce a condus catre o situatie complexa: peritonită.
Diagnosticul inițial de la o clinică renumită, alta decât cea la care a fost operată cu succes Adela, a fost unul liniștitor, dar eronat, o eroare care nu este întâmplătoare. 
Sunt furios pe sistemul românesc, un sistem care se mulează perfect pe o țară aflată într-un stadiu primitiv de dezvoltare, civilizație și cultură. Da, exact așa! Un sistem în care "Moartea domnului Lăzărescu" se poate întampla și azi, și mâine, și peste un minut... Cu speranța că, copiii noștri mă vor contrazice la un moment dat, vă doresc grijă maximă de sine, sănătate și multe zâmbete", 

Loading...
 
 

Citește și

  • Adela Popescu a făcut un anunţ neaşteptat. Vedeta de 30 de ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale luni seară (14 noiembrie), motiv pentru a fost nevoită să ia o pauză de la emisiunea pe care o prezintă alături de Cove, Vorbeşte Lumea.

  • adela popescu

    Operată de urgenţă după ce a acuzat puternice dureri abdominale, Adela Popescu nu are doar probleme de sănătate, ci şi o îngrijorare firească ce apus stăpânire pe ea. Proaspăta mămică a ţinut neapărat să se întoarcă rapid acasă şi să-i fie alături băieţelului ei Alexandru, în vârstă de doar cinci luni, mai ales că actriţa alăptează la cerere, dar medicii i-au interyis deocamdată acest lucru.

  • Adela Popescu (29 de ani) şi Radu Vâlcan (39 de ani) sunt topiţi după bebeluşul lor, Alexandru, pe care l-au creştinat duminica trecută.

  • adela popescu radu valcan botez

    Emoții mari pentru Adela Popescu (29 de ani) și Radu Vâlcan (39 de ani)! Duminică (11 septembrie) a avut loc botezul fiului lor, Alexandru. Micuțul a împlinit trei luni și a fost creștinat în prezența familiei și prietenilor apropiați.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1