Adda și-a botezat băiețelul! Vedeta a purtat o salopetă-mini la eveniment

catalin_rizea_adda_botez_alexandru_1.jpg

catalin rizea adda botez alexandru
Cătălin Rizea și Adda și-au botezat băiețelul
foto: Arhiva Personală

„Cea mai emoționantă zi din viața noastră. Botezul lui Alexandru”, așa a descris Adda ziua în care ea și soțul ei, Cătălin Rizea, l-au creștinat pe micuțul Alexandru.

Vedeta a publicat o fotografie de familie de la eveniment pe o rețea socială, unde apare îmbrăcată într-o salopetă dantelată albă, scurtă. Se pare că Adda a scăpat de majoritatea kilogramelor acumulate pe parcursul sarcinii, și este din nou mulțumită de trupul ei, spre deosebire de perioada în care Alexandru era încă în burtică iar cântăreața purta numai haine largi.

catalin_rizea_adda_botez_alexandru.jpg

catalin rizea adda botez alexandru
Adda și-a recăpătat încrederea în sine și nu se mai ascunde sub haine largi
foto: Arhiva Personală

 

Alexandru Cătălin este primul copil al Addei și al soțului Cătălin Rizea. El a venit pe lume la 22 octombrie 2016, la numai trei luni de la nunta vedetei. De atunci, Adda se concentrează mai mult pe viața de familie, și pare a fi mai fericită ca niciodată. 

Loading...

Citește și

 • adda

  2016 a fost un an bun pentru Adda. Pe lângă carieră, a reușit să-și întemeieze o familie așa cum și-a dorit mereu. La doar 24 de ani, artista a devenit soție și mamă. La sfârșitul lunii iulie a îmbrăcat rochia de mireasă și a făcut mare petrecere, iar în 22 octombrie a devenit mamă.

 • adda

  Adda a îngroșat și ea anul acesta rândurile proaspetelor mămici din showbiz. În urmă cu două luni, tânăra de 24 de ani a adus pe lume un băiețel, rodul iubirii cu impresarul ei, Cătălin Rizea.

 • adda

  Adda (24 de ani) se pregătește să sărbătorească o lună de când familia i s-a mărit. Artista își face datoria de mamă și a trecut deocamdată cariera pe un plan secund, căci a decis să se dedice lui Alexandru Cătălin și să-i supervizeze fiecare mișcare.

 • adda

  Adda (24 de ani) este cea mai nouă și mai tânără mămică din lumea vedetelor autohtone. Solista a născut în 22 octombrie un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 9 când a venit pe lume, pentru că solista a ales cezariana. Micuțul va primi numele Alexandru Cătălin și a avut 3,2 kilograme și lungimea de 51 de centimetri la naștere.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1