Adda a lansat o piesă despre o fană care își dorea să formeze un cuplu cu o altă fată. Ascultă aici

adda.jpg

Adda i-a compus o melodie unei fete care își dorea să formeze un cuplu cu o altă fată
Foto Instagram

Adda este o mare susținătoare a comunității gay din România, astfel că, nu a putut face excepții în cadrul campaniei «Cupidonadda», unde cântă poveștile oamenilor care își doresc a doua șansă. Campania este valabilă și persoanelor care plac în secret o altă persoană, însă le este frică să le spună acest lucru.

În cadrul ultimei piese lansată din campania Cupidonadda, Adda i-a cântat povestea unei fete îndrăgostită de o altă fată, iar acest lucru a atras atât aprecieri, cât și multe ciritici. 

Adda a lansat o piesă despre relația de iubire dintre două fete

Adda se bucură de succes cu privire la campania Cupidonadda prin care își promovează piesa «Te-aș iubi» pe care o va lansa pe 20 februarie, deoarece din cele 5 lansate până în prezent, 3 cupluri s-au împăcat. Chiar de la lansarea campaniei, Adda a făcut clar faptul că aceste piese le privesc pe toate persoanele, indiferent de orientarea sexuală. Nu a durat mult până să primească pe rețelele de sopcializare povestea de iubire dintre Ana și Andreea, două tinere care aveau sentimente una pentru cealaltă, însă le era frică să accepte acest lucru. Adda a compus o melodie despre ele și a publicat-o pe rețelele de socializare. 

 

Adda este CupidonAdda în luna februarie

Adda le va compune fanilor 8 piese care au ca sursă poveștile fanilor ei și pe care le va publica pe rețelele de socializare, încercând să le amintească motivele pentru care aceste cupluri ar trebui să se împace.

cupidonadda-adda.jpg

Adda împacă cupluri în luna februarie
Foto Instagram

„ADDA CUPIDONadda. ADDA iti face lipeala sau…impacarea. Iubesti pe cineva pe ascuns sau nu poti sa treci peste fosta relatie si iti doresti sa va impacati? Nu ai curaj sa ii spui? II spun eu! Scrie-mi povestea ta intr-un mesaj privat pe Instagram sau Facebook, iar eu o voi transforma intr-o piesa personalizata si o voi publica. Nu uita sa-mi spui cine este crush-ul sau ex-ul tau ca sa-i dau tag pentru a-mi duce la capat rolul de Cupidon asa cum trebuie! Piesele vor fi publicate de 2 ori pe saptamana (Luni si Joi), incepand de pe 24 Ianuarie, pana pe 20 februarie, atunci cand se va lansa oficial piesa ‘’Te-as iubi’’. START LA DRAGOSTE!”, a fost apelul făcut de Adda pe rețelele de socializare.

 

Loading...

Citește și

  • Adda a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a cerut fanilor să i se alăture într-o campanie, în care, numai cu ajutorul lor ar putea să realizeze acest proiect. Adda își propune ca în luna februarie să fie CupidonAdda și vine în ajutorul cuplurilor care s-au despărțit sau a persoanelor care au o iubire ascunsă și își dorește să îi ajute, propunându-le un mod de a-și declara dragostea celor iubiți. Adda le va cânta poveștile de dragoste.

  • adda alături de familia ei. Alex, fiul ei. Cătălin, soțul ei.

    Adda se pregătește intens pentru Crăciun și încearcă să creeze de sărbători cât mai multe amintiri alături de familie. Artista ne-a declarat că anul acesta își va avea toată familia alături de Crăciun și abia așteaptă să petreacă împreună. Adda și fiul ei au realizat o ședință foto de Crăciun care i-a impresionat pe toți prietenii virtuali ai artistei. Alex îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi artistei care s-a făcut remarcată după ce a lansat piesa «Îți arăt că pot».