Acuzată că i-a spart casa, Lidia Buble e în vacanţă cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion!

buble.jpg

lidia buble budapesta vacanta copii razvan simion
Artista se află şi ea la Budapesta, acolo unde iubitul ei şi-a dus copiii din mariajul anterior
foto: arhiva personală

Deşi spuneau în urmă cu doar câteva luni că vor petrece separat vacanţele, Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt cât se poate de împreună vara aceasta. Cei doi nu se află singuri însă, ci ...surpriză chiar cu copiii prezentatorului tv, rezultaţi din mariajul cu fosta soţie, Diana. Dacă până nu demult, matinalul petrecea doar el cu Ianca şi Tudor, acum se pare că nu mai este nicio problemă ca cei mici să o cunoască mai bine pe iubita tinerică a tatălui lor.

Răzvan Simion este un tată model, dar şi un iubit devotat, care nu-şi neglijează partenera de viaţă! Prezentatorul tv şi-a dus copiii în vacanţă la Budapesta, de unde a început să publice fotografii, dar în aceeaşi escapadă este şi partenera lui, cântăreaţa Lidia Buble. Deşi nu apare în imagini alături de Ianca şi Tudor, cei doi copii ai matinalului, solista a ţinut să le explice fanilor că se află la Budapesta, de unde putem trage conluzia că petrece de zor alături de iubitul ei, căruia îi face poze alături de micuţii rezultaţi din fostul mariaj cu Diana.

simion_copii.jpg

ianca tudor copii razvan simion vacanta budapesta
Răzvan Simion, alături de Ianca şi Tudor, la Budapesta
foto: arhiva personală

Chiar dacă o perioadă s-au ascuns, acum Răzvan Simion şi Lidia Buble îşi trăiesc liberi povestea de iubire. Omul de televiziune a povestit în trecut că și dacă nu apărea Lidia Buble în viața lui, căsnicia cu Diana ar fi luat oricum sfârșit.

"Nu am terminat o relație pentru că a apărut Lidia, nu mi-am lăsat copiii, ci s-a întâmplat ca Lidia să apară în momentul în care terminam o relație. Am divorțat de mama copiilor mei, nu de copiii mei. (...) Ne-am cunoscut întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin țară și am continuat pas cu pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate ușile în urma noastră. A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine”, declara Răzvan Simion pentru unica.ro.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion, s-a iubit aproape 15 ani cu Diana, şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Timişoara. El avea 20 de ani, iar ea 22. La 10 mai 2016, cei doi s-au despărţit la notar. 

Loading...

Citește și

  • lidia buble razvan simion aniversare relatie doi ani

    Se pregătesc să sărbătorească doi ani de iubire, dar la început Răzvan Simion nu i-a dat nicio şansă Lidiei Buble. Matinalul a vorbit despre primul lui contact cu artista, pe care la momentul respectiv a desfiinţat-o fără milă. A invitat-o în emisiune şi a luat-o peste picior după care le-a spus producătorilor că nu vrea să o mai vadă pe acolo. Prezentatorul a mărturisit cum a reuşit femeia, care i-a cucerit acum inima, să-l enerveze la culme.

  • lidia buble

    Chiar dacă povestea lor de dragoste nu a început așa cum și-ar fi dorit, Lidia Buble (23 de ani) și Răzvan Simion (36 de ani) trăiesc așa cum și-au dorit. Sunt îndrăgostiți, petrec împreună cât mai mult timp cu putință și se răsfață ca doi adolescenți.

  • razvan simion lidia buble

    Detalii surpinzătoare din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion încep să iasă la iveală. Artista a mărturisit că este dornică să plece cu fetele în vacanţă şi că deja a făcut acest lucru de curând. Solista a fost deja câteva zile cu dansatoarele într-o escapadă, dar vrea să repete experienţa vara aceasta împreună cu surorile ei..

  • S-a terminat cu huzurul în Mauritius! Răzvan Simion și Lidia Buble s-au întors din vacanța romantică, din care solista ne-a tot încântat cu poze pe reţelele de socializare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1