Acum e macho la «Exatlon», dar uite cum arăta Drăghia la debut

sss12-13-v-2-col-vladimir-draghia-2018.jpg

Vladimir face parte din echipa “Faimoşilor”, la Exatlon
Foto: Kanal D

În urmă cu 12 ani, un puşti creţ şi simpatic era distribuit în telenovela “Vocea inimii”, difuzată de Antena 1. E vorba despre Vladimir Drăghia (31 de ani), care juca alături de Sabrina Manoliu, fiica lui Dan Manoliu, de la TVR. Deşi a trecut neobservat de marele public în acest proiect, actorul a fost remarcat de şefi, care l-au avut în vedere pentru un alt proiect important, telenovela „Narcisa sălbatică”.

Producţia a prins imediat la public, mai ales că Vladimir a trebuit să se dezbrace la bustul gol de nenumărate ori şi a filmat multe scene de sex cu partenerele sale din film.

dra.jpg

2006. Vladimir Drăghia, alături de Sabrina Manoliu, în telenovela “Vocea inimii”

De acolo a început consacrarea lui Drăghia, care iată că a devenit rapid concurentul ideal pentru reality-show-uri.  „Burlacul”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, „Splash, vedete la apă” sau „Şerif de România” sunt doar câteva dintre emisiunile în care l-aţi văzut.

Acum, Vladimir Drăghia se luptă pentru premiul de 100.000 € în emisiunea “Exatlon”, difuzată de Kanal D. Nu mai arată deloc ca la debut, ca în 2006, transformându-se într-un bărbat chipeş şi musculos. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1