Actrița Natalia Oreiro e jurată la «Got Talent Uruguay»

14-nina.jpg

În ”Înger sălbatic”, serial difuzat de Acasă TV

Una dintre cele mai îndrăgite actriţe de telenovele din lume, care a dat lovitura cu serialul „Înger sălbatic”, difuzat în urmă cu 21 de ani și în România, de postul de televiziune Acasă TV, s-a reinventat.

Natalia Oreiro a devenit de anul trecut şi vedetă de televiziune, fiind cooptată în echipa emisiunii „Got Talent Uruguay”, varianta noastră a producției fiind „Românii au talent”, difuzat de PRO TV. La 42 de ani, uruguayanca Natalia Oreiro a acceptat rolul din emisiunea de televiziune, fiind fericită că poate descoperi talente.

14-natalia-oreiro.jpg

Natalia Oreiro este și vedetă tv în Uruguay

În paralel cu filmările pentru această producție, Natalia lucrează şi pentru serialul de televiziune „Hypno”, dar şi pentru filmele „Juana de America”, ”Pimienta el roja” şi „Bajo el agua”. Iar anul viitor, Natalia Oreiro va face parte din echipa peliculei „Santa Evita”. Nu mulți știu că, până la vârsta de 16 ani, ea a jucat în 30 de reclame.

Natalia s-a simțit perfect în România, în 2001, când a filmat un videoclip, la Castelul Bran. Superba actriță din Uruguay a devenit mamă de băiat pe 26 ianuarie 2012, tatăl copilului fiind rockerul Ricardo Mollo (59 de ani). Natalia s-a confruntat cu depresia postnatală, ea izolându-se în casă câteva luni, timp în care s-a îngrășat peste 15 kilograme. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1