Aceştia-s noii juraţi de la «MasterChef»?

Dragoș Bercea e la începutul carierei și a câștigat „TopChef” de la Antena 1

Dragoș Bercea e la începutul carierei și a câștigat „TopChef” de la Antena 1
FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ

„MasterChef” va reveni din toamnă la PRO TV, cu un nou juriu. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt istorie. Noii producători ai formatului, Monica Senchiu şi Marius Toader, sunt în aceste zile în tratative cu alți bucătari de renume care să-i înlocuiască pe cei trei.

 „Se păstrează cam aceleași tipologii. Unul să fie dur, unul glumeț și altul tinerel”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, o sursă din cadrul echipei de filmări. Favoriți în acest moment sunt Cezar Munteanu, Henrik Sebok și Dragoș Bercea. Cezar Munteanu are 40 de ani și este obișnuit să gătească pentru străini.

Zoom
Cezar Munteanu a lucrat mult în străinătate, pentru ambasade

A lucrat pentru ambasadele României din Italia și din America, dar și în misiunile ONU de la Viena. Henrik Sebok este de origine canadian și este fostul șef al lui Cătălin Scărlătescu, de pe vremea când acesta lucra în restaurantul unui celebru hotel din Capitală. Henrik a mai colaborat cu „MasterChef”, dar numai în calitate de invitat.

Zoom
Henrik Sebok e canadian, dar lucrează de ani buni în România

„Este singurul foarte exigent la negocieri și îi ține ca pe ace pe producători. Nu a semnat momentan, se pare din cauza onorariului pe care-l pretinde și care este foarte mare”, a mai spus, pentru Click!, o altă sursă prezentă la filmările pentru noul sezon.

Ei s-au mutat la Antena 1

Zoom
Ei s-au mutat la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin din toamnă pe micile ecrane, dar nu la PRO TV, ci la Antena 1. Foștii jurați de la „MasterChef” au fost cooptați de Antena 1 pentru noul show culinar, „Hell’s Kitchenn - Iadul bucătarilor”, o competiție pentru bucătarii profesioniști.

loading...

Citește și