Accidentare gravă la “Ferma”. De ce ajunge Remus Boroiu la spital

remus-boroiu-ferma_1.jpg

remus boroiu
Remus Boroiu ajunge la spital din cauza unei accidentări
foto: PRO TV

De săptămâna aceasta, totul se schimbă la "Ferma", reality-showul de la Pro TV, difuzat marţi, miercuri şi joi, de la 21.30. În casa în care are loc concursul vin și cei șase bandiți care până acum au locuit la cabană și care nu sunt foarte prietenoși cu restul concurenţilor. În ediţia difuzată marţi, 12 martie, vom asista şi la un accident teribil.

În ediția de marţi, 12 martie, vom vedea cum lucrurile se complică total la “Fermă”. Pentru că cei șase bandiți, Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia Bilionera, Kamara, Florin Pastramă și Vali Bărbulescu, alături de Brigitte (trimisă după duel să locuiasă la cabană), se întorc la vilă și sunt destul de recalcitranți. În special Florin Pastramă, care va trebui să între la duel cu nutriţionistul Remus Boroiu (31 de ani), pe care l-ați văzut atât la "Ninja Warrior", cât și la "Românii au talent".

remus-boroiu-ferma_3.jpg

remus boroiu
Remus ajunge să fie accidentat la genunchi și o să aibă nevoie de intervenția urgență a medicilor
foto: PRO TV

Ei bine, intrarea bandiților în fermă se lasă cu accidentări grave, iar aceştia intră în fermă la timp pentru duelul care decide cine este fermier-șef în noua săptămâna. Remus Boroiu se întreabă cu cine se va duela şi iată că Florin Pastramă apare la timp, însă lupta dintre ei se termină prost pentru primul. Deși în duel sunt reguli clare, Remus ajunge să fie accidentat la genunchi și o să aibă nevoie de intervenția urgență a medicilor. Mai mult, din arena de duel ajunge direct la urgențe, pentru că o ambulanță l-a transportat la spital pentru investigații. Din fericire, Remus Boroiu revine la colegii lui și lucrurile reintră pe un făgaș normal.

remus-boroiu-ferma_2.jpg

Remus Boroiu se duelează cu Florin Pastramă

Remus Boroiu şi-a amenajat sală de fitness la "Fermă"

Cei care urmăresc reality show-ul au observat că musculosul Remus Boroiu nu a renunțat la exerciţiile lui nici în timpul emisiunii. Boroiu şi-a amenajat propria sală de fitness în hambar, unde ridică greutăţi, iar exercițiile de yoga le face în camera în care locuieşte. “Când sunt acasă, dimineaţa, îmi fac un ceai verde şi încep să fac yoga 30-60 de minute. După ce corpul meu se activează, încep să fac cardio, mers pe bandă,  timp în care ard calorii, dar încep şi munca online. Verific mailuri, vorbesc cu clienții, fac postări pe reţelele sociale. Apoi îmi pregătesc un mic dejun sănatos, fac poze, filmuleţe cu mâncarea şi le trimit clienţilor  care au nevoie de sfaturi în ziua respectivă. Între 11:00 şi 14:00, când traficul este mai liber în Bucureşti, am în general programate întâlniri cu clienţi noi, cu clienţi care au nevoie de consiliere sau chiar antrenament cu mine personal. Sunt o persoană foarte dinamică şi în fiecare zi fac lucruri noi, dar ce rămân fixe sunt antrenamentul şi comunicarea cu clienţii mei pe toată perioada zilei, ceea ce mă face să petrec destul  de mult timp cu telefonul în mână. Tocmai din cauza aceasta am nevoie să mă deconectez, aşa că seara, înainte de culcare, citesc sau meditez”, a detaliat  Remus pentru Click!

remus_boroiu_are_sala_sa_ferma.jpg

remus boroiu face exercitii cu haltere improvizate
Remus Boroiu nu vrea să renunțe la exercițiile de forță nici în cantonamentul de la ”Ferma”
foto: Pro TV
Loading...

Citește și

  • florin pastrama ferma 2019

    Musculosul care vrea să le cucerească pe concurentele din nou sezon "Ferma 2019" este un băiat de bani gata, care participă doar din amuzament la concurs. Este vorba despre Florin Pastramă, iar dacă numele vi se pare cunoscut, este pentru că bărbatul are legături de rudenie cu Raluca Pastramă, soţia lui Pepe. Tânărul nu se fereşte să spună tuturor că are o situaţie financiară bună şi că bea doar şampanie fină, premiul cel mare fiind pentru el mai degrabă un cadou pe care l-ar face copiilor din medii defavorizate.

  • florin pastrama raluca podea

    Florin Pastramă s-a cam jucat cu focul de când a intrat la Ferma 2019. Concurentul le-a făcut avansuri colegelor sale din cabănă şi a reuşit să-şi înfurie iubita de acasă, care tună şi fulgeră. Aflat într-o relaţie amoroasă cu Raluca Podea, Florin Pastramă s-a trezit singur şi liber să cucerească. Blondina care i-a fost parteneră de doi ani nici nu vrea să mai audă de el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1