Acasă au grijă de 20 de copii, dar sunt sexy-mama!

12_prodanca.jpg

Anamaria Prodan (45 de ani) s-a pozat la piscină alături de fiul ei. Ea mai are două fiice

În casele lor parcă ar fi grădiniţă pentru că nu au un copilaş, sau doi, ci trei sau chiar cinci. Este vorba despre cinci vedete de top din România care reuşesc să fie şi femei de afaceri, dar şi cele mai bune mame. Anca Serea, Antonia, Nicoleta Luciu, Anamaria Prodan şi Raluca ex-Angels sunt eroinele!

Anca Serea are 37 de ani şi este mămica a cinci copii.

12_serea.jpg

Anca Serea (37 de ani) are cinci copii, însă şi-a păstrat silueta

Pe David (18 ani) şi pe Sara (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli, iar Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi pe Moise (2 ani şi jumătate), sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă. În casa lor e şi liceu, şcoală, grădiniţă, dar şi creşă pentru că odraslele frumoasei vedete sunt de vârste diferite. Joaca domneşte în căminul lor, iar Anca copilăreşte odată cu ei. Nu ai spune că are cinci copii, mai ales când o vezi în costum de baie la mare. Nu are operaţii estetice, însă arată de parcă ar fi manechin. Câştigă o grămadă de bani din contractele de imagine, dar şi din emisiunile tv.

12_nicoleta-35.jpg

Nicoleta Luciu (37 de ani) are patru copii cu Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu (37 de ani) a născut prima dată la vârsta de 27 de ani, un băieţel pe nume Zsolt, apoi patru ani mai târziu au venit pe lume şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin care acum au şase anişori şi se pregătesc să meargă la şcoală. Nicoleta a fost Miss România şi a pozat de mai multe ori în Playboy, însă după sarcini a reuşit să-şi recâştige formele cu ajutorul esteticienilor şi a reţetelor drastice. Nicoleta arată superbine acum.

12_antonia-2.jpg

Antonia (29 de ani) are trei moştenitori

Antonia (29 de ani) nu mai are nevoie de nici o prezentare! Şi ea este din categoria femeilor norocoase. Este mămica a trei copii: o fetiţă din căsnicia cu Vincenzo Castellano pe nume  Maya (8) şi doi băieţi alături de Alex Velea: Dominic (3 ani şi jumătate) şi Akim (1 an şi jumătate).  Celebra artistă arată impecabil, datorită sportului şi alimentaţiei, iar operaţia la sâni a ajutat-o să-şi recapete fermitatea bustului. Ultima, dar nu cea din urmă, este Anamaria Prodan. Mămică a trei copii, la vârsta de 45 de ani, celebra impresară FIFA arată beton. Din prima căsnicie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, are două fiice, Rebecca (19ani) şi Sarah (18 ani), iar din căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf, are un băieţel de (10 ani). Şi ea este adepta sportului şi alimentaţiei sănătoase, însă nu-şi ascunde nici operaţiile estetice. Anamaria arată foarte bine şi e o maşinărie de făcut bani. Mamă perfectă, soţie devotată şi o femeie care arată foarte bine având în vedere că a adus trei copii pe lume.  

 

La 32 de ani, are trei băieţi şi două fete

12_raluka.jpg

Raluca Blejuşcă a fost premiată la “Cerbul de Aur”

Raluca Blejuşcă, fosta cântăreaţă de la trupa Angels, care în urmă cu 13 ani făcea furori cu hitul ”Aşa-s băieţii”, este mămica a cinci copii, deşi are doar  32 de ani. Artista s-a căsătorit cu un procuror şi are trei băieţi, Serafim Cassian şi Emilian şi două fetiţe, Maria şi Anastasia. “Întâlnirea cu Ionuţ a fost cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat. Soţul meu mă sprijină. Chiar dacă e procuror uneori e mai artist. El e puterea mea, motorul. Eu când am renunţat la muzică am simţit că am să mă reîntorc”, povestea în urmă cu ceva timp Raluca şi iată că a avut dreptate, pentru că anul acesta s-a aflat pe scena ”Cerbului de Aur”, unde de altfel a fost răsplătită cu Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese în limba română.

 

Loading...

Citește și

  • Călătorește foarte mult, prin prisma profesiei sale de artistă, iar de câteva ori pe an merge și în Italia, unde locuiește fiica ei. Cum Antonia are mereu nevoie de valize, iată că o firmă specializată în astfel de produse de voiaj i-a venit în sprijin artistei și nu doar că i-a oferit produse de calitate, ci și bani pentru asocierea imaginii.

  • Cristi Brancu a comentat cu ochi critici una dintre cele mai mediatizate relații ale momentului. Prezentatorul și-a expus punctul de vedere în legătură cu Antonia și Alex Velea, dezvăluind câteva detalii necunoscute de publicul larg. Acesta a vizat una dintre declarațiile Antoniei, în care cântăreața povestea cu ochii în lacrimi faptul că îi lipsește foarte mult fetița ei, Maya, pe care o are din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1