Abramburica, pe aceeaşi scenă cu «Magicianul» după 15 ani

dana_si_ralea.jpg

dana rogoz marian ralea abracadabra
Dana Rogoz şi Marian Râlea joacă în "Mecanica Inimii"
foto: arhiva personală

În acest weekend, Dana Rogoz va avea emoţii mari. Actriţa va urca pe scenă în faţa publicului alături de mentorul ei. Abramburica va avea prima piesă de teatru în care va juca cu Marian Râlea, "Magicianul" din emisiunea pentru copii "Abracadabra".

Întâlnire cu emoţii pentru Dana Rogoz, care a repetat intens pentru piesa "Mecanica Inimii", Actriţa joacă alături de Marian Râlea (58 de ani), iar momentul este unul cu adevărat copleşitor pentru ea, mai ales că au trecut 15 ani de când cei doi nu au mai apărut împreună într-un spectacol. De la emisiunea "Abracadabra", şansele ca actriţa şi "magicianul" să se reîntâlnească pe aceeaşi scenă au fost minime, însă acum recuperează timpul piedut. Actriţa a făcut marele anunţ pe contul ei de socializare.  

abracadabra.jpg

marian ralea dana rogoz abracadabra
Marian Râlea, pe vremea când era "Magician" la emisiunea "Abracadabra"
foto: arhiva personală

"Wow! Pe 17 martie eu și Maria Râlea vom juca din nou împreună, după 15 ani, la Teatrul Bulandra Izvor în spectacolul "Mecanica Inimii" regia Chris Simion. Sunt extrem de fericită!!!", a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Marian Râlea a absolvit Academia de Teatru şi Film, București, promoția 1982. El a ajucat în piesele "Amphitrion", "Victor sau copiii la putere", "Platonov", "Ivona principesa Burgundiei" şi altele. Rolurile din filme au fost în "Buletin de București", "Păstrează-mă doar pentru tine", "Luna verde".

El a realizat emisiuni la TVR şi celebrul show pentru copii ,Magicianul” devenit mai tarziu ,,Abracadabra’’. Anul trecut a dat viaţă unui personaj din filmul animat "Bunul dinozaur", iar în prezent este actor la Teatrul Bulandra din Bucureşti.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Marian Râlea, cel care a făcut copilăria mai frumoasă pentru milioane de copii, nu-şi mai găseşte liniştea. La fix trei ani de la moartea actorului Andrei Râlea, ”Magicianul” a apelat la judecători şi e hotărât să-i pedepsească pe cei care ar avea legătură cu pierderea fratelui său.

  • marian ralea actor magicianul abracadabra

    Marian Râlea, actorul care e cunoscut și ca „Magicianul”, datorită emisiunii de divertisment pentru copii pe care a realizat-o din 1991- mai întâi la TVR 1, apoi la PRO TV - mai bine de zece ani - „Abracadabra”, a făcut o mărturisire cu totul neașteptată. Deși nu crede deloc în paranormal și nici măcar în jocuri de noroc, Marian Râlea a recunoscut că a participat la o ședință de spiritism care i-a prezis viitorul.

  • dana rogoz

    Recent, Dana Rogoz (29 de ani) a avut parte de un dialog foarte bizar cu o doamnă. Frumoasa actriță s-a simțit ca într-un roman, nu i-a venit să creadă ce îi spunea femeia care a oprit-o pe stradă.

  • Dana Rogoz concediu postnatal teatru

    Noul an o prinde pe Dana Rogoz (29 de ani) relaxată şi gata să o ia de la capăt cu noi proiecte. Fosta „Abramburica” a plecat anul trecut într-un concediu cu familia tocmai în insulele Azore şi acum se întoarce cu forţe noi, pusă pe treabă

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1