9 ani fără Mădălina Manole. Poze rare cu «Fata cu părul de foc» și gestul emoționant al celui mai bun prieten

madalina-manole-daniel-gheorghe_2.jpg

madalina manole
Mădălina Manole și Daniel Gheorghe
foto: Facebook / Daniel Gheorghe

Pe 14 iulie, în urmă cu nouă ani, fanii, colegii și familia Mădălinei Manole au aflat că mult iubita lor Mădălina Manole, poreclită “fata cu părul de foc”, a ales să-și încheie socotelile cu viața chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Azi, fanii solistei o comomorează la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, unde Daniel Gheorghe, unul dintre bunii prieteni ai solistei, îi va aduce un omagiu!

Pentru comemorarea de azi, 13 iulie, de la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, prietenul Mădălinei Manole, Daniel Gheorghe, a pregătit un nou tablou şi o scrisoare pe care ni le-a arătat pe pagina lui de Facebook. „Timpul nu iartă. Scrisoare către Mădălina Manole: Nu înţeleg sau poate înţeleg prea bine ce repede zboară timpul. Nu pot să nu mă las copleşit, să nu mă las pradă tristeţii şi furiei, gândindu-mă la acea zi de 14 iulie 2010… Şi nu ştiu cum, şi de ce, Dumnezeu cheamă acasă mult prea devreme pe acei oameni minunaţi de care ne agăţăm uneori cu disperare şi pe care am vrea să-i ştim lângă noi o veşnicie! Fată dragă, nu am înţeles nicidecum de ce Dumnezeu te-a chemat atât de devreme la el. Însă vreau să ştii că nu te-am uitat, că mă gândesc la tine şi că mi-e dor. Numele tău îmi va aminti întotdeauna de acea persoană care ştie să zâmbească şi dintr-o ploaie, mai mult, ştie să facă zâmbete şi în jurul ei. Rugămintea mea ar fi să nu încetezi să ne impresionezi şi să ne binedispui cu muzica ta, pe noi cei care te iubim. Aş vrea să mai spun atâtea, dar prefer ca atunci, când poate vei citi această scrisoare, să nu îţi umple sufletul de lacrimi!".

madalina-manole-daniel-gheorghe.jpg

madalina manole
Mădălina Manole și Daniel Gheorghe
foto: Facebook

"Cu tine am început și cu tine am ajuns aici. Am început împreună, dar acum nu mai ești aici. Nu mai ești de mult timp. Nu știu pe unde te-ai rătăcit, la alt capăt de drum. Știu că m-ai însoțit până aici, dar nu ești lângă mine. M-am uitat și în stânga și în dreapta. Nu ești nicăieri. Am ochii plini de lacrimi și mă uit după tine. Da, că tu ești un singur lucru: fie trecutul meu care mă urmărește acum, în prezent, fie prezentul meu pe care nu vreau să îl fac trecut. Te voi ajuta mereu, mereu voi fi alături de tine. Îți promit! Cu pași mărunți și cu lacrimi în ochi îți spun: «Mi-e dor, îmi lipsești!», spuse din toată inima. Cu recunoștință, Daniel Gheorghe, 08 iulie 2019”, a scris Daniel pe Facebook, care îi va cinsti memoria fetei cu părul de foc în acest weekend, alături de tatăl şi fratele artistei.
  • madalina manole
    Mădălina Manole și Daniel Gheorghe
    foto: Facebook / Daniel Gheorghe
  • madalina manole
  • madalina manole
  • Maximize

1/3

Citește și:

Fragmente din jurnalul Mădălinei Manole. ”Fata cu părul de foc” credea în horoscop

Cum și-a luat adio de la viață Mădălina Manole. Biletul care i-a cutremurat pe toți

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1