7 vedete din România care şi-ar dori aceste imagini şterse de pe Internet

mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu: Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) are acum nas nou, faţa mai întinsă, silicoane perfecte şi haine de mii de euro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cu bani, un estetician bun şi un stilist priceput, orice femeie cu complexe se poate transforma într-o divă de Hollywood. Dacă aruncăm un ochi în arhiva anilor ’90-2000, observăm că şi vedetele noastre au apelat la această reţetă: s-au “tunat”, s-au “reparat”, iar acum abia dacă se mai recunosc în oglindă.

În 1999, când participa la emisiunea “Din dragoste” (Antena 1), Bianca Drăguşanu (37 de ani) avea cu vreo 30 kg în plus, dar nu avea silicoane, năsuc operat şi dinţi de 7.000 de euro. În plus, nici hainele nu aveau nimic în comun cu rochiţele diafane pe care vedeta le creează şi le poartă în zilele noastre. La Mihaela Rădulescu (49 de ani), jurata de la “Românii au talent” (PRO TV), schimbarea este şi mai şocantă, şi se vede mai mult la nivelul feţei. În prezent, nasul proeminent şi sprâncenele subţiri sunt de domeniul trecutului, însă şi silicoanele par schimbate cu unele mai mari şi mai frumoase. Legat de haine, pozele vorbesc de la sine.

Dana Rogoz (33 de ani) este şi ea o cu totul altă persoană, chiar dacă nu a apelat încă la intervenţii estetice. Stilul, atitudinea şi vestimentaţia sunt cele care s-au modificat radical în cazul actriţei, acum una dintre cele mai active bloggeriţe de modă de la noi.

 

delia-215151515151.jpg

stilate, vedete, operate, schimbare
Delia: Solista şi-a operat nasul, şi-a îngroşat sprâncenele şi şi-a schimbat total stilul

 

Delia (37 de ani) ar râde cu gura până la urechi dacă ar vedea poza de mai sus. Cu nasul, sprâncenele şi buzele radical înfrumuseţate, solista a umblat radical şi în dulap, iar acum ne surprinde cu ţinute de mii de euro, şocante şi elegante deopotrivă.

Cristina Spătar (46 de ani) a aruncat de mult din şifonier fustiţele din “muşama”, bustierele mult prea strâmte şi cizmuliţele cu sclipici. Acum se îmbracă în blănuri scumpe, rochii de lux şi poartă bijuterii scumpe.

Nici Andreea Bănică (40 de ani) nu s-ar mai recunoaşte în pozele din 2003. Solista nu are operaţii estetice, doar retuşuri la sprâncene şi buze, care nu necesită bisturiu. În schimb, s-a transformat într-o adevărată lady.

Loredana Groza (48 de ani) nu are cum să arate decât bine după ce a investit în faţa ei mai bine de 11.000 de euro. Şi-a făcut rinoplastie, şi-a mărit buzele cu acid hialuronic, şi-a corectat ridurile cu botox şi şi-a pus dinţi de 8.000 de euro.

rogoz-9662621515151.jpg

stilate, vedete, operate, schimbare
Dana Rogoz: “Abramburica” nu s-ar mai recunoaşte în oglindă cu hainele de acum 13 ani

bianca-8986626262216.jpg

stilate, vedete, operate, schimbare
Bianca Drăguşanu: Aşa arăta pe vremea când nu avea operaţii estetice. În plus, acum s-a transformat într-o femeie elegantă

spatar-89561616265.jpg

stilate, vedete, operate, schimbare
Cristina Spătar: A înlocuit hainele din “muşama” cu rochii de lux şi bijuterii scumpe. În plus, şi-a operat nasul şi sânii

lore-898615151511.jpg

stilate, vedete, operate, schimbare
Loredana Groza: A investit nu mai puţin de 11.000 de euro în noua ei faţă

banica-8986262615661.jpg

stilate, vedete, operate, schimbare
Andreea Bănică: Arată mai bine la 37 de ani decât la 25

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • valentina pelinel

  Femeia voluptuoasă de acum nu are nimic în comun cu fetişcana de odinioară, cu buze subţiri şi sâni cât pumnul. Valentina Pelinel nu a recunoscut niciodată că ar fi apelat la bisturiu, dar pozele sunt mai mult decât grăitoare. Astfel, când lui Cristi Borcea i s-au aprins călcâiele după ea, blondina era deja „tunată”, fix pe gustul lui.

 • Are 48 de ani, însă după ce a trecut pe la clinica medicului estetician, mama Danielei Crudu (26 de ani) şi-a şters de pe chip cel punţin un deceniu.

 • elena basescu

  Fotomodel, om politic, europarlamentar, soție și mamă. Elena Băsescu le-a bifat pe toate până la vârsta de 35 de ani. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a fost de la bun început o apariție. Brunetă cu ochii albaștri, înaltă, suplă, atletică, Elena părea menită unei cariere de succes orice și-ar fi propus. Admirată fără rezerve, EBa n-a fost însă niciodată foarte mulțumită de felul în care arată, apelând de timpuriu la ajutorul medicilor esteticieni pentru intervenții pe ici, pe colo, prin părțile esențiale.

 • goldie hawn

  Vârsta nu iartă pe nimeni și cu o îmbătrânire toți suntem datori. Dacă multe vedete își acceptă cu grație vârsta, sunt și artiști care văd în semnele trecerii timpului un dușman. Se abandonează în mâinile medicilor esteticieni sau își îneacă amarul în alcool și droguri, iar rezultatele se văd, din păcate, pe chipul lor. Iată șase vedete care au îmbătrânit urât.

 • Are 32 de ani, familie, afaceri şi un corp parcă sculptat cu dalta. Alina Laufer, fosta soţie a solistului Geørge, este de departe cea mai “tunată” vedetă de la noi dar, spre deosebire de alte domnişoare, ea îşi asumă fiecare tăietură de bisturiu. Click! îţi spune ce operaţii estetice mai sunt pe lista blondinei.

 • cele mai reusite operatii estetice

  Toate vedetele își fac operații, dar iată care sunt cele mai reușite operații estetice care se văd cu ochiul liber în poze.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5