În 1993 era Miss România, acum a ajuns la 100 kg!

2-3-bd-foto-1-rita-muresan-acum-2018.jpg

În urmă cu câteva zile, la cea mai recentă apariţie publică, Rita Mureşan a afişat noul look: are peste 90 de kilograme

Formele perfecte 90-60-90 sunt un avantaj trecător, iar Rita Mureşan este dovada acestui lucru. La 20 de ani, câştiga trofeul de Miss România, iar acum la 45 de ani a pierdut lupta cu kilogramele. S-a îngrăşat, a slăbit, şi acum are în jur de 100 de kilograme.

Pentru un manechin, cea mai mare provocare este greutatea. Mult timp Rita Mureşan a trăit cu un morcov sau cu un măr pe zi, pentru a-şi păstra dimensiunile cu care în 1993 a câştigat titlul de Miss România Top Model. 

2-3-bd-foto-5-rita-muresan-1993.jpg

Aşa arăta Rita în anul 1993

 

Iată că acum, la vârsta de 45 de ani, Rita Mureşan a lăsat deoparte dietele drastice şi se bucură din plin de gustul mâncării fără să-şi spună stop. Există şi reversul medaliei în această situaţie, căci vedeta s-a îngrăşat încât a fost nevoită să-şi aducă în garderobă hainele XXL. Miercuri, la evenimentul ”Bucharest Charity Fashion Show” în care s-a implicat mezina sa, Gloria Mureşan, ea a purtat o rochie neagră cu motive florale, foarte largă pentru a-şi acoperi formele rubensiene.

2-3-bd-foto-2-2008.jpg

În 2008 avea o siluetă de invidiat

 

În 2013 avea 110 kilograme şi s-a apucat de dietă. Atunci a renunţat la carne, a început să facă sport şi a reuşit într-un singur an să dea jos 40 de kilograme. În 2014 celebra Rita Mureşan cântărea doar 65 de kilograme şi arăta atât de bine încât se îmbrăca cu hainele fiicelor ei, Gloria şi Rebecca.

2-3-bd-foto-3-2013-1.jpg

În 2013, Rita Mureşan cântărea 110 kilograme şi nu se putea abţine de la crenvurşti

 

Din păcate, nu a rezistat prea mult şi după doi ani a început din nou să mânânce, astfel că acum cântăreşte în jur de 100 de kilograme. ”Când suntem stresaţi, luăm kilograme în plus ori ne cade părul. Bine că rămânem sănătoşi încă.. Pentru căderea părului există tratamente pe care să le faci anticipat! Pentru kilograme... întâi le luăm şi apoi vedem ce facem cu ele! Însă şi acolo există soluţii. Eu am parte de amândouă în general, dar şi de soluţii”, scria în urmă cu ceva timp Rita Mureşan pe Facebookul ei.

2-3-bd-foto-4-2015-1.jpg

În 2014, după un an de dietă, fosta manechină a slăbit 40 kg şi parcă plutea cu noua siluetă

 

Rita spune că se simte bine şi nu vrea să slăbească, din contră, pasiunea pentru mâncăruri a împins-o să-şi facă o afacere din asta. Aşa se face că fostul manechin face show-uri prin conceptul ei de live cooking intitulat ”Ritalicios” şi-i convinge pe clienţi de gustul bun al preparatelor ei. Un meniu complet făcut de vedetă costă 99 de lei de persoană, iar cel mai recent eveniment la care a fost prezentă a avut loc pe 24 februarie, de Dragobete, la un restaurant din zona Străuleşti şi a avut succes.

2-3-bd-foto-6-2016.jpg

În 2016 şatena a intrat în bucătărie şi a început să se îngraşe din nou

 

Nici acasă nu se opreşte din gătit şi, iată că deşi renunţase la carne, acest aliment nu prea lipseşte din reţetele ei. Cu siguranţă acesta este motivul pentru care Rita a prins forme.

Rita a divorţat de afaceristul  Nelu Mureşan în 2007

2-3-bd-foto-caseta.jpg

La majoratul Gloriei, Rita şi fostul soţ, Nelu Mureşan s-au comportat ca o adevărată familie, deşi sunt divorţaţi de 11 ani

 

În 2007, Rita Onişca şi Nelu Mureşan divorţau după un mariaj de 13 ani, la Judecătoria Sectorului 2. Atunci, fostul manechin a cerut desfacerea căsătoriei din culpă comună, iar fetele să-i fie încredinţate ei. În cei 11 ani de când sunt despărţiţi, dialogul dintre ei nu s-a oprit, ba din contră, au fost împreună pentru ca Gloria şi Rebecca să nu aibă de suferit. În prezent, fiica cea mare studiază chimia genetică la New York, iar mezina se pregăteşte de Bacalaureat şi pentru o facultate în străinătate. 

chic-diva.ro

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1