Mesajul uluitor al lui Călin Geambașu, de ziua tatălui!

18_5-col-geambasu-poza-mare-cu-banda-la-copil_toata.jpg

Petre Geambasu, Calin Geambasu, scandal,vorbe grele, familie dezbinata, Dansez pentru tine, cearta
Cei doi, tată și fiu, au făcut istorie la "Dansez pentru tine"

Războiul dintre juniorul Călin Geambaşu şi seniorul Petre Geambaşu continuă chiar dacă astăzi, 6 noiembrie, tatăl îşi aniversează ziua de naştere, împlinind 74 de ani. Solistul ne-a povestit, în exclusivitate, că împăcarea este departe.

În urmă cu o lună, Călin Geambaşu (41 de ani) a început seria unor dezvăluiri incredibile legate de comportamentul tatălui său, Petre Geambaşu. Secretele de familie, făcute publice de ambele părţi, i-au şocat pe fani, dar şi pe apropiaţii celor doi. Călin şi Petre Geambaşu şi-au spus of-urile pe reţelele de socializare, însă nu s-au împăcat nici până în ziua de azi. Nici măcar aniversarea seniorului, care azi împlineşte 74 de ani, nu a schimbat situaţia. “Nu a venit nici până acum să vorbim, în ciuda tuturor postărilor și mesajelor siropoase. Tot ce ai văzut a fost pură demagogie de TV. Îi doresc de ziua lui să facă rost de puțină demnitate și putere reală de asumare (nu eschive prin diluare). De aceea, conform postării <Cadoul otrăvit primit în dar de la tatăl meu>, NU îi accept scuzele în forma bagatelizată în care le-a prezentat. Eu îmi doresc un proces curativ real, pentru vindecarea sufletelor și creșterea aprecierii reciproce, nu un amărât de Algocalmin”, ne-a mărturisit Călin. Şi tot el a adus în discuţie cazurile altor vedete din showbiz, care au trecut prin aşa ceva.

“Andreea Bălan sau Michael Jackson au povestit, într-un moment dat al vieții, și despre episoadele neplăcute ale copilăriei, doar că reacțiile părinților lor nu au semnat deloc cu linșajul generat de ai mei. Fie nu s-au disculpat, fie au negat, însă nu au atacat. Ai mei au făcut-o și au făcut-o într-un mod mârșav și de joasă speță, folosindu-se de exagerări grotești și trunchieri deliberate. Deh, <părinți protectori și adevărate pilde de înțelepciune>, a mai povestit Călin Geambaşu în exclusivitate pentru Click!

Ce i-a reproşat Călin

În urmă cu o lună, Călin şi-a rugat tatăl, pe Petre Geambaşu, să îşi ceară iertare pentru cruntele pedepse pe care i le-a aplicat în copilărie, dar şi să devină mai ataşat de nepoţel. Fostul solist de la ”Şcoala vedetelor” nu a mai rezistat însă în faţa indiferenţei părintelui său şi a izbucnit, pe Facebook: ”Da, taty, te iubesc foarte mult  şi tocmai fiindcă îţi port aceste sentimente profunde (care ştiu că sunt reciproce) nu am înţeles niciodată de ce m-ai supus la umilinţe şi durităţi gratuite. Tot ce vreau este să îţi ceri iertare în faţa mea şi să te căieşti”. Solistul a ţinut să precizeze şi care sunt cele mai mari pedepse la care a fost supus: ”Nu se poate uita momentul în care m-ai izgonit de la masă şi m-ai obligat să mănânc pe capacul de la WC pe motiv că făceam mofturi la masă. Nu se poate uita nici când m-ai pus să arunc cu mâna mea jucăriile la ghenă, pentru că mi-am permis să-mi reiau joaca după ce mă certasei. Sau când m-ai bătut cu furtunul şi mi-ai udat hainele până la piele, în plină stradă la Callatis, pentru că  o împinsesem în joacă pe Malina în piscina Hotelului Scoica din Jupiter. Nu pot uita cum, la Mamaia, ai făcut o criză de nervi şi m-ai băgat de câteva ori cu capul în apă (chit că urlam de panică), pentru că mi-am permis a-ţi nesocoti cerinţa de a ieşi din apă imediat”.

Loading...

Citește și

  • Petre Geambasu, Calin Geambasu, scandal,vorbe grele, familie dezbinata, Dansez pentru tine, cearta

    Săptămâna trecută, scandalul dintre Călin și Petre Geambașu părea să se fi stins, însă iată că nu a fost deloc așa. Seniorul a fost invitat în emisiunea Corinei Dănilă, de la TVR 1, ”Ieri, azi, mâine”, unde a spus cuvinte care l-au usturat pe fiul său. Acesta i-a dat o replică dură, pe Facebook.

  • calin geambasu scandal familie parinti

    Dezvăluiri incredibile a făcut Călin Geambaşu şi continuă în acealaşi stil! Supărat că tatăl său l-a neglijat în ultimii ani şi nu s-a comportat ca un bunic adevărat pentru fiul lui, artistul a povestit toate amintitrile dureroase din copilăria lui. Fostul elev de la "Şcoala Vedetelor" şi-a acuzat mama biologică de violenţă, dar femeia are însă cu totul altă variantă a poveştii.

  • Zicem că aveai o familie, copii de crescut. Chiar și pe tulburatul Călin... De crescut, de educat, de hrănit, de îmbrăcat, de dat modele, de verificat nivelul. Sunt convins că multe merite, aici, sunt și ale mamei lui. Dar scuză-mă, suportul material, nu știu, zic aiurea, instrumentele eventuale din casă, banii, banii, banul greu pentru școala lui, educația lui cine-i aducea?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1