Zece secrete ale actriţei Julia Roberts

julia24-foto-mare-profimedia-0405630201.jpg

Julia Roberts, diva cu cel mai frumos zâmbet, a împlinit 52 de ani la începutul săptămânii trecute
Foto: Profimedia

Este complet neschimbată! Actriţa Julia Roberts a împlinit 52 de ani la 28 octombrie, dar arată la fel de bine ca la 25 de ani.

Supranumită actriţa cu cel mai frumos zâmbet, ea şi-a dezvăluit recent secretele.

  1. Julia Roberts a spus mai întâi ce face ca să-şi păstreze intactă tinereţea, în ciuda trecerii timpului. Ea spune că are grijă să doarmă bine şi să bea apă. De asemenea, vedeta zice că a păcălit bătrâneţea prin faptul că e mereu veselă, pusă pe glume şi se fereşte cât poate să se supere.
  2. Născută în Smyrna, Georgia, SUA, Julia Roberts este laureata premiului Oscar pentru rolul din filmul “Erin Brockovich”, din 2001. Însă ea a dezvăluit recent că cel mai mult ţine la filmul “Frumuşica”, din 1990, datorită căruia s-a lansat.
  3. Julia Roberts a mai dezvăluit marele ei complex care a consumat-o întreaga viaţă. Deşi a fost şi este mereu apreciată pentru zâmbetul ei extrem de atrăgător, ea a suferit întreaga viaţă pentru că are gura prea mare. Însă se jură că frumuseţea ei e naturală, nu a făcut nici o operaţie estetică. 
  4. Actriţa Julia Roberts a mai vorbit şi despre începuturile grele din viaţa ei. Părinţii săi au divorţat, iar ea a rămas cu mama, care s-a recăsătorit cu un bărbat care era mai mult şomer. De aceea, în liceu, vedeta a trebuit să lucreze ca vânzătoare, cameristă şi chelneriţă.
  5. De şase ani, Julia Roberts este imaginea companiei italiene Calzedonia, care produce ciorapi. Pentru că se menţine atât de bine, brandul i-a prelungit contractul recent. Picioarele ei au ajutat-o să câştige bani frumoşi din această afacere. Are o avere de 200 de milioane de dolari.
  6. Deşi pare de necrezut, Julia Roberts are mereu în minte dorinţa de a fi făcut altceva în viaţă. “Uneori închid ochii şi îmi imaginez că nu sunt Julia Roberts. Mă gândesc că m-ar chema Jane şi că lucrez ca funcţionară la o bancă. M-ar face mai fericită, cu picioarele pe pământ”, spune ea.
  7. A fost inclusă de revista “People” în lista cu cele “50 de persoane cele mai frumoase din lume”, de unsprezece ori. În 2011, a fost inclusă în lista cu cele “100 cele mai atrăgătoare femei din toate timpurile”. Însă ea e modestă, nu s-a crezut niciodată o mare frumuseţe.
  8. Mai puţin cunoscut este faptul că actriţa Julia Roberts este foarte atrasă de politică. Nu îşi doreşte funcţii politice pentru ea, dar este foarte activă în domeniu, mai ales când e vorba de alegeri. Scrie pe reţelele sociale cât de important este votul. 
  9. Cel mai faimos rămâne zâmbetul Juliei Roberts. Ea a dezvăluit că secretul zâmbetului său extraordinar este faptul că un dentist din Smyrna i-a corectat dinţii. Se spală în fiecare seară cu bicarbonat de sodiu, la sfatul bunicului, şi de aceea nu a făcut niciodată carii.
  10. În 1993 s-a căsătorit cu cântăreţul Lyle Lovett. S-au despărţit după câteva luni şi au divorţat în 1995. Între 1998-2001, a avut o relaţie cu Benjamin Bratt şi, în 2002, s-a măritat cu camaramanul Daniel Moder. Au împreună 3 copii: gemenii Hazel şi Phinnaeus (15 ani) şi Henry (12 ani).
Loading...