Woody Harrelson s-a dat în stambă la Wimbledon, după meciul Simonei Halep. Toate camerele au fost pe el

woody-harrelson-wimbledon2019-tribuna4.jpg

Gestul lui Woody Harrelson, de a se linge pe buze cu o mişcare exagerată a limbii, a atras atenţia camerelor de luat vederi
foto: ESPN
Citeste tot despre: 

Ce bine e să stai în tribuna oficială de la Wimbledon! Ca orice invitat special la turneu din Marea Britanie, eşti servit cu băuturi şi mâncare şi ai parte de un tratament de VIP. Doar că şi toate camerele sunt aţintite asupra ta şi nu poţi să faci un pas greşit. A aflat pe propria piele actorul Woody Harrelson, care s-a dat în stambă sâmbătă, în timpul finalei de dublu la masculin, care s-a jucat după meciul Simonei Halep.

Woody (57 de ani) a venit alături de soţia sa, Laura Louie, îmbrăcat la patru ace, într-un costum gri, cu cravată bleu. Din tribuna oficială, el a urmărit meciul dintre perechile Juan Sebastian Cabal-Robert Farah şi Nicolas Mahut-Edouard Roger-Vasselin, care a durat cinci ore. În tot acest timp, Woody s-a răcorit cu vin alb, poate prea mult. 

woody-harrelson-wimbledon2019-tribuna2.jpg

Woody nu a fost deranjat că bodyguardul nu îl lasă să intre în tribună şi a băut liniştit din vin
foto: ESPN

Citeşte şi

Wimbledon 2019: Kate Middleton a primit un cadou inedit la finala dintre Roger Federer şi Novak Djokovic

Cea mai emoţionantă imagine cu Simona Halep, după victoria de la Wimbledon 2019

 

"Necazurile" actorului au început când nu a fost lăsat să intre în tribună de unul dintre bodyguarzi, pentru că cel de-al patrulea set nu se terminase încă.

woody-harrelson-wimbledon2019-tribuna1.jpg

Woody s-a putut întoarce la pauză la locul lui
foto: ESPN

Cu paharul în mână, Woody nu a părut prea deranjat şi a continuat să bea, conform dailymail.co.uk. S-a relaxat la pauză şi a mers la locul lui, dar momentul s-a suprapus cu un ropot de aplauze şi cu remarca unui prezentator: "Şi Woody s-a întors cu cocktailul lui".

woody-harrelson-wimbledon2019-tribuna.jpg

Soţia unui alt actor, Mark Rylance, a fost o amică bună de conversaţie
foto: ESPN

Întors în tribună, a început să discute cu soţia unui alt actor, Mark Rylance, pentru ca apoi să ajungă iar în centrul atenţiei din cauza unui gest ciudat. El s-a lins pe buze cu o mişcare exagerată a limbii, pe care a scos-o mult prea mult din gură.  

woody-harrelson-wimbledon2019-tribuna3.jpg

Gestul cel puţin ciudat al lui Woody l-a readus în atenţia presei de la Wimbledon
foto: ESPN
Loading...