Whitney Houston și fiica ei au fost ucise? Familia vrea să le exhumeze

bobbikristinabrown_a_murit.jpg

whitney houston bobbi kristina brown
Bobbi Kristina Brown și mama ei au murit în circumstanțe similare
Foto: Getty

Rudele lui Whitney Houston sunt sigure că artista și fiica ei au fost, de fapt, ucise. Familia vrea să demostreze acest lucru și le-a cerut polițiștilor să aducă probe evidente că moartea lor a fost o pură întâmplare.

Rudele lui Whitney Houston vor să o exhumeze pe ea, dar și pe fiica acesteia, pentru a demonstra că cele două au fost ucise, potrivit RadarOnline.com. Familia regretatei artiste susține că moartea ei și a fiicei ei seamănă izbitor de mult.

Moarte trasă la indigo

 • bobbi Kristina a murit
  De mică, Bobbi Kristina a fost în lumina reflectoarelor
  Foto Wenn
 • bobbi Kristina a murit
  Bobbi alături de mama sa Whitney şi tatăl ei, Bobby Brown
  Foto: Getty Images
 • bobbi Kristina a murit
  În adolescenţă cânta alături de mama sa pe scenă
  Foto: AP
 • bobbi Kristina a murit
  Bobbi Kristina, în concert alături de mama sa
  Foto: AP
 • bobbi Kristina a murit
  Bobbi şi mama sa, la un eveniment monden din Statele Unite
  Foto AP
 • Maximize

1/5

 

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Huston, nu a murit din cauze naturale, conform raportului medico-legal. Potrivit medicilor, o combinaţie de canabis şi alcool au dus la moartea ei, alături de medicaţie pentru anxietate. Un alt motiv care a dus la moartea lui Bobbie Kristina a fost înecul. Tânăra a fost găsită inconștientă în cadă de către logodnicul ei și a stat în comă câteva luni bune. Incidentul a avut loc la 31 ianuarie și a fost foarte asemănător cu circumstanțele bizare în care a murit mama ei, Whitney Houston, în anul 2012. Pe 26 iulie, familia lui Bobbi Kristina Brown a anunțat că tânăra s-a stins din viață. Încă de pe atunci, rudele ei erau ferm convinse că moarte ei nu a fost o întâmplare și că, de fapt, ar fi fost ucisă. „Ținta” este iubitul lui Bobbi Christina Brown, Nick Gordon (26 de ani). Apropiații susțin că acesta era foarte violent, iar pe corpul fiicei lui Whitney au fost găsite vânătăi, care nu au putut fi explicate de polițiști.

bobbi_kristina_brown_nick_gordon.jpg

bobbi kristina brown nick gordon
Nick Gordon este acuzat că ar fi ucis-o pe logodnica lui, Bobbi Kristina Brown
foto: Getty

 

Răni asemănătoare au fost găsite și pe trupul lui Whitney Houston, care a fost descoperită moartă în cadă, cauza oficială a morții fiind înecul. O altă asemănare ar fi că în sângele celor două au fost găsite substanțe interzise în cantități periculoase. În mod ciudat, după moartea lui Whitney, cumnata ei, Leolah, a declarat presei că se tema pentru siguranța nepoatei ei, Bobbi Christina Brown, fără să dea mai multe explicații.

Bobbi Kristina a fost singurul copil al lui Whitney Huston şi al lui Bobby Brown. Ea a fost îngropată în New Jersey, lângă mama ei. Acum, familia vrea să le dezgroape și să ceară o nouă autopsie, rudele fiind convinse că cele două au fost ucise. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1