«Whitney era bisexuală și avea o relație cu asistenta ei.» Cine face aceste afirmații-șoc

whitney.jpg

whitney houston
Whitney Houston a murit în februarie 2012
Foto: Getty

Whitney Houston nu se poate odihni în pace nici la mai bine de patru ani de când a murit. Cel care a venit cu acuzații dintre cele mai diverse și uluitoare este chiar Bobby Brown, fostul soț al divei.

"Every Littkle Step" este cartea de memorii a lui Brown, în care afirmă, printre altele, că Whitney a fost bisexuală și într-o relație de lungă durată cu Robyn Crawford, asistenta ei. Motivul pentru care regretata cântăreață a ținut totul secret a fost mama sa foarte religioasă, Cissy Houston.

După moartea lui Whitney, în februarie 2012, din cauza unei supradoze, mama acesteia a mărturisit că nu ar fi ierat-o dacă ar fi fost într-o relație cu o persoană de același sex și că era convinsă că fiica sa și asistenta ei erau doar bune prietene, notează advocate.com.

Bobby Brown merge chiar mai departe: “Cred că dacă Robyn ar fi fost acceptată în viața lui Whitney, ea (Whitney n.r) ar mai fi trăit și astăzi.” Fosta asistentă este căsătorită cu o femeie și are copii. Nu a vorbit niciodată public despre presupusa relație cu vedeta.

whitney_bobby_brown.jpg

whitney houston bobby brown
Whitney și Bobby Brown au fost împreună din 1992 până în 2007
Foto: Getty

 

Nu este pentru prima dată când circulă astfel de zvonuri, dar atunci când trăia, cântăreața a avut grijă să le nege: “Presupun că aceste vorbe că aș fi lesbiană vin din faptul că eu cunosc oameni care sunt. Nu îmi pasă cu cine te culci. Dacă îți sunt prietenă, îți sunt prietenă. Am prieteni care sunt în comunitatea LGBT și sunt sigură că zilele în care ieșeam numai cu femei au dus cu gândul că ceva ar fi în neregulă. Ștu cine sunt. Sunt mamă. Sunt femeie. Sunt heterosexuală. Punct”, spunea în anul 2000, pentru publicația US Weekly.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1