Vila Playboy, lăsată în paragină şi prădată de hoţi. Ce vrea să facă cu ea noul proprietar

hugh-hefner-vila.jpg

Hugh Hefner obişnuia să dea petreceri imense în vila sa
foto: Getty
Citeste tot despre: 

Celebra vilă Playboy a fost lăsată în paragină și ar fi fost chiar jefuită de mai multe ori, de la moartea lui Hugh Hefner, în 2017. Magnatul a vândut casa cu un an înaintea morții sale, dar fusese lăsat să locuiască acolo până la final.

După moartea sa însă, locuința a fost devastată de hoți, care au plecat cu tot ce au găsit în cale, de la picturi la așternuturi. ”Dormitoarele au fost lăsat goale, de la jucării sexuale, la statui de aur, lenjerie de pat. Artă de valoare a fost luată de pe pereți și încă se văd urmele ramelor”, a povestit o sursă, conform mirror.co.uk. Chiar și famoasă grotă a fost distrusă, piatra fiind luată pentru a face suveniruri. 

vila-playboy.jpg

Vila Playboy, pe vremea când Hugh Hefner era în viaţă
foto: Getty

Un aranjament între noul proprietar, Daren Metropoulos, și oficialii orașului Los Angeles, însă, va da o nouă față faimoasei vile. Conform actelor, proprietatea are nevoie de ”renovări subtanțiale după ce a fost lăsată în paragină o perioadă lungă de timp”. Astfel Metropoulos nu va dărâma casa, dar o va remodela complet. Piscina, scena multor petreceri ale lui Hefner, a fost complet secată, acoperișul îndepărtat, iar grădina din față e acum o parcare imensă. 

Noul proprietar susține că a discutat cu Hefner planurle lui cu privire la casă când acesta era încă în viață. ”Îmi place la nebunie arhitectura casei și abia aștept să o transform într-una dintre cele mai frumoase locuințe din țară. Va fi remodelată după cele mai înalte standarde”. 

Înainte de moartea lui Hefner, mai mulți Iepuraș au vorbit despre starea casei și au declarat că vila avea nevoie de renovări majore. ”Arată ca un azil.Hef nu mai pleacă din casă şi nu vrea să schimbe nimic, aşa că totul e blocat în anii 1980. Şi atunci când nu schimbi nimic într-o cameră de multă vreme, începe să miroasă urât", a povestit fostul model Playboy Carla Howe, în 2015.  

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1