VIDEO Snoop Dogg a ajuns viral după ce s-a filmat ascultând manele! Ce artist i-a trezit interesul rapperului

snoop-dogg.jpg

Snoop Dogg
foto: arhiva personală

Snoop Dogg a „explodat” pe Instagram, după ce acesta a publicat în mediul online un filmuleț în care ascultă manele. În timp ce fumează marijuana, americanul dă din cap pe ritmurile unei manele cântate de Florin Salam.

Deși inițial s-a crezut că ar fi vorba de o glumă, se pare că rapperul american Snoop Dogg chiar s-a apucat de ascultat manele! Acesta a publicat pe contul său oficial de Instagram un filmuleț în care apare fumând marijuana, iar pe fundal nu se aude muzica rapp așa nu ne obișnuise, ci...manele! Snoop are și preferințe, se pare, alegându-l pe nimeni altul decât Florin Salam!

Snoop Dogg a descoperit manelele

Bineînțeles că filmulețul a devenit rapid viral pe internet, cauzând amuzament printre internauții români în special, care știau despre ce melodie e vorba, ceilalți utillizatori fiind, probabil, puțin mai confuzi.

Clipul a fost postat cu câteva minute înainte ca Snoop Dogg să apară la un concurs în LA, iar în 10 ore a strâns peste 320.000 de vizualizări și peste 4.000 de comentarii, aproape toate din partea internauților români. „Șmecherilor cartonați / Ce repede vă udați / Acum după pandemie / De voi lumea nu mai știe / Se vede cine e valoare / Că a rămas tot în picioare”, sunt versurile care se aud în maneaua cântată de Salam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1