VIDEO Jennifer Lopez, dans incendiar la bară! Ce mișcări interzise minorilor deține diva internațională!

j-lo1.jpg

Jennifer Lopez, scene de dans incendiar la bară
Foto: Profimedia

Jennifer Lopez se întrece pe sine atunci când vine vorba de show! Fie că este vorba despre aparițiile sale pe scenă, despre rolurile din filme sau despre clipurile propriilor piese, J Lo știe întotdeauna cum să își țină publicul „în priză” și nu se teme deloc de prefixul vârstei sale care începe cu cifra 5. Iată în ce ipostaze incendiare a apărut în noul film în care joacă!

Chiar dacă a împlinit recent 50 de ani, cântăreața se afișează în continuare extrem de sexy, iar aparițiile sale sunt unele de notat. Pentru cel mai nou film în care este protagonistă, vedeta a avut nevoie însă și de câteva cursuri de specialitate, de dans la bară, pentru a impresiona audiențele și în calitate de actriță. 

Jennifer Lopez dansează la bară ca o profesionistă, pentru noul film în care joacă

În pelicula „Hustlers”, ieșită recent pe piață, Jennifer a demonstrat că lecțiile de dans la bară au dat roade și a demonstrat ce este în stare să facă pentru a se ridica la așteptările ce vin odată cu rolul său din film. Cu siguranță însă, pe lângă cursuri, în materie de dans, i-au fost de folos și sutele de coregrafii pe care le-a realizat live pe scenă, în timpul concertelor, acestea fiind considerate, astfel, un fel de antrenament. 

profimedia-0483541829.jpg

Jennifer Lopez, dans lasciv în noul film
Foto: Profimedia

Imaginile incendiare din film au ajuns rapid pe internet, cauzând forfotă printre fanii artistei. Îmbrăcată extrem de sumar, J Lo și-a arătat îndeletnicirea la bară prin mișcări lascive și poziții deocheate, spre entuziasmul admiratorilor săi. Scena din film a avut loc bineînțeles într-un club, sub lumini de neon, iar pe tot parcursul performanței sale incendiare, actrița era „bombardată” cu bancnote, exact așa cum se practică în localurile de striptease. 

profimedia-0483541818.jpg

Foto: Profimedia

„Hustlers” este un film bazat pe o poveste adevărată , dezvăluită de un articol din 2015 din The New York Magazine. Este povestea unui grup de stripteuze care fură milioane de dolari de la bancherii de pe Wall Street. Cea care le convinge pe celelalte stripteuze să o ajute să își fure clienții este chiar Jennifer Lopez, care se aude spunând în trailer: „Este ca și cum ai jefui o bancă, doar că avem cheile”.

profimedia-0483541822.jpg

J Lo, ipostaze incendiare!
Foto: Profimedia

În film apare chiar și cântăreața Cardi B, rolul acesta făcând debutul său în cinematografie, mai ales că artista este familiarizată cu subiectul având în vedere că înainte să devină faimoasă pe piața muzicală a fost dansatoare la bară. De asemenea, despre ea se zvonea că făcea același lucru: își jefuia clienții, după ce le dădea substanțe interzise. Din distribuție mai fac parte Julia Stiles, Lili Reinhart, Lizza și Keke Palmer.

Loading...

Citește și