VIDEO Cum s-a distrat Mădălina Ghenea cu marele Al Pacino la filmările "House of Gucci"

madalina-ghenea-al-pacino.png

Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pelicula "House of Gucci", proiectul anului pentru Mădălina Ghenea, va avea premiera în România pe data de 26 noiembrie. Până atunci, ne-am delectat cu imagini de la premiera de la Londra, din 9 noiembrie, unde românca noastră a strălucit, dar și cu secvențele publicate pe rețelele sociale. Într-una dintre acestea, Mădălina Ghenea ne arată un moment petrecut în compania celebrului Al Pacino, la filmări.

Mădălina Ghenea a publicat pe Instagram un filmuleț în care apare alături de Al Pacino, la filmările peliculei "House of Gucci". Mădălina Ghenea, care o interpretează pe fabuloasa Sophia Loren în acest film, are și un mesaj pentru fanii ei, urându-le "La mulți ani" de Ziua Recunoștinței (n.r. 25 noiembrie). "V-ați luat bilete la House of Gucci? Filmul rulează acum în cinematografele din Statele Unite. Împărtășesc cu voi unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, pe platoul de filmare cu incredibilul Al Pacino", a scris vedeta. Al Pacino îl interpretează pe Aldo Gucci, fiul cel mare al lui Guccio Gucci, fondatorul brandului.

“House of Gucci" va avea premiera în România pe 26 noiembrie

Filmul “House of Gucci / Casa Gucci” este inspirat din povestea adevărată şi şocantă a familiei din spatele cunoscutei case de modă italiene. Pelicula prezintă complotul pus la cale de Patrizia Reggiani, interpretată de Lady Gaga, pentru a-l ucide pe soțul ei, Maurizio Gucci. În timpul procesului, Patrizia Reggiani a primit porecla "The Black Widow" (Văduva neagră), fiind condamnată la 29 de ani de închisoare. A îndeplinit 18 ani din această sentință, în 2016 fiind eliberată.

Regizat de Ridley Scott, filmul spune o poveste bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston şi Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden. Din distribuţie fac parte Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek şi Al Pacino. Filmul “House of Gucci / Casa Gucci” este distribuit în România de Forum Film şi are premiera în data de 26 noiembrie.

Citește și:

Lady Gaga și Salma Hayek, spectaculoase în mov și auriu la premiera House of Gucci

Al Pacino împlinește 80 de ani! 25 de curiozități despre starul care n-a fost niciodată însurat

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5