VIDEO Cum a reacționat Celine Dion când o fană beată s-a urcat pe ea

celine dion

Celine dion
Apariţie uimitoare a cântăreţei la o gală muzicală
Foto: Getty

Celine Dion (49 de ani) a avut parte de un moment pe care nu mulți artiști l-ar fi gestionat așa cum a făcut-o ea. Cu grație și fără a face din țânțar armăsar, canadianca și-a păstrat calmul când o fană a urcat pe scenă și aproape "a călărit-o".

Totul s-a petrecut în timpul concertului său de la Ceaesar's Palace, celebrul hotel din Las Vegas, când a invitat o fană pe scenă. O persoană din public a filmat momentul în care femeia s-a apropiat un pic prea mult de solistă, a luat-o în brațe și și-a urcat un picior în jurul taliei acesteia. 

Înainte de a trece prin experiența ciudată, diva a spus: "Mă bucur că ai urcat pe scenă cu mine. Am crezut că vrei să fii mai aproape de mine", iar apoi, fana, peste măsură de fericită că și-a întâlnit idolul, a început să facă gesturi obscene. Oamenii de ordine au urcat pe scenă, dar Celine Dion s-a descurcat ca o adevărată doamnă. A calmat-o pe femeie și a convins-o să coboare de pe scenă.

celine.jpg

celine dion
Celine Dion a gestionat momentul cu răbdare
Foto: captură video

 

În filmuleț se observă că vedeta serii, iar aici nu vorbim despre diva canadiană, era sub influența alcoolului. "Unii oameni trec prin multe, iar alții simt nevoia să vorbească. Vreau să vă mulțumesc pentru că i-am acordat acestei femei câteva clipe să vorbească. Vă mulțumesc pentru răbdare", a mai spus cântăreața, nu înainte de a se asigura că fana este în siguranță.

 

Loading...

Citește și

  • O nouă zi, o nouă ținută spectaculoasă pentru Celine Dion, la o ieșire în Paris, acolo unde canadianca este rezidentă pe timpul turneului ei european. De data aceasta, Celine a ales o rochie de inspirație boemă, care amintește de curtea regală de pe vremea lui Ludovic, Regele Soare.

  • Zâmbeşte din nou! Céline Dion a reuşit în sfârşit să treacă peste durerea pierderii soţului. Cântăreaţa şi-a regăsit fericirea în braţele dansatorului Pepe Munoz. El este cu 17 ani mai tânăr decât ea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1