Victoria Principal: adevărata viaţă a Pamelei din „Dallas”

victoria-principal.jpg

Victoria a pozat în Playboy în 1973
foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Actrița avea 27 de ani atunci când s-a căsătorit pe micul ecran cu Bobby Ewing, cei doi devenind unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea serialelor TV. Dar marea ei dragoste zbuciumată, sfârşită tragic, n-a trăit-o, în realitate, cu Bobby, ci cu altă vedetă…

La 27 de ani a devenit o supervedetă: Pamela Ewing, rolul care i-a adus în 1983 un Glob De Aur. Toată lumea o știa pe Pamela din serialul „Dallas” – ea împreună cu Patrick Duffy, interpretul soţului ei, Bobby Ewing, s-au transformat într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea serialelor TV.

Deşi a reuzat să o joace din nou pe Pamela Ewing în continuarea acestui serial, realizată acum câţiva ani, să nu vă-nchipuiţi că Victoria a respins rolul fiindcă nu s-ar mai ridica fizic la înălţimea lui. Din contră: la cei aproape 67 de ani (pe care-i va împlini anul viitor, pe 3 ianuarie), Victoria se menţine extraordinar, fiind adepta unui stil de viaţă sănătos, atât ca alimentaţie, cât şi ca mişcare fizică.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum arată în prezent!

Loading...

Citește și

  • Actorul, care va împlini anul acesta vârsta de 80 de ani, îl va reînvia pe egocentricul afacerist texan. Noul serial, care va fi o continuare a celebrului „Dallas“, va prezenta povestea lui John Ross (fiul lui J.R. şi Sue Ellen), şi a lui Christopher, băiatul adoptat de Bobby şi de Pamela.

  • Noua serie despre clanul Ewing va fi lansată pe micile ecrane din Statele Unite abia anul viitor. Până atunci însă, fanii popularului serial pot urmări noul trailer Dallas.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1