Vești bune pentru fanii muzicii rock! Trupa AC/DC se reunește după șase ani și înregistrează un nou album

gettyimages-470251282.jpg

gettyimages
AC/DC revine pe scenă după o pauza de șase ani
Sursă foto: Gettyimages

Trupa australiana de heavy metal AC/DC revine pe scenă, după o pauza de șase ani. Trupa australiană AC/DC a anunţat, într-un mesaj publicat pe Instagram, că revine în muzică într-o formulă din care fac parte solistul Brian Johnson, basistul Cliff Williams şi bateristul Phil Rudd.

Speculaţii privind revenirea trupei pe scenă au apărut în urmă cu doi ani, însă AC/DC a dat indicii în acest sens în ultimele zile, publicând diverse clipuri online. 

Cel mai recent album AC/DC a fost lansat în 2014, „Rock or Bust”. Brian Johson s-a retras din grup în 2016, din cauza unor probleme de sănătate. În turneul „Rock or Bust”, el a fost înlocuit de Axl Rose, solistul formației Guns'n'Roses. 

gettyimages-596732874.jpg

axl rose
Axl Rose l-a înlocuit pe Brian Johnson în ultimul turneu al celor de la AC/DC
Sursă foto: Gettyimages

În primăvara lui 2019, inginerul grupului, Mike Fraser, a confirmat că trupa s-a aflat în studio pentru înregistrări alături de Brian Johnson. Iată că, la distanță de un an, trupa confirmă reunirea și este pregătităsă urce din nou pe marile scene odată ce situția generata de pandemie va permite acest lucru. 

gettyimages-490494038.jpg

gettyimages
Brian Johnson alături de chitaristul Angus Young
Sursă foto: Gettyimages

AC/DC, albume vândute în peste 200 milioane de exemplare

Trupa AC/DC, înfiinţată la începutul anilor 1970, a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2003. Albumele grupului, în rândul cărora se remarcă „High Voltage” (1975), debutul discografic, „Highway to Hell” (1979), „Back in Black” (1980), „For Those About to Rock We Salute You” (1981), „The Razors Edge” (1990) şi „Black Ice” (2008), au fost vândute în peste 200 milioane de copii pe plan mondial.

Loading...
 
 

Citește și

  • kurt cobain concert mtv 1992

    Au trecut 25 de ani de când Kurt Cobain, una dintre cele mai emblematice figuri ale muzicii grunge şi-a făcut ieşirea din scenă într-un mod tragic, luându-şi viaţa la doar 27 de ani şi devenind memebru al Clubului 27, alături de alţi artişti iubiţi, dar neînţeleşi precum Amy Winehouse, Jimi Hendirx, Jim Morrison sau Janis Joplin. În ciuda faptului că au trecut 25 de ani de la moartea acestuia, speculaţiile privind moartea sa continuă să circule în rândul celor care sunt admiratori ai muzicii compuse de tânărul introvertit, dar compleşit de faimă care a fost Kurt Cobain. Iată o incursiune în lumea lui Kurt şi momentele cheie care l-au determinat să încheie prea devreme o viaţă închinată muzicii, dar subjugată drogurilor.

  • kurt cobain

    Kurt Cobain este considerat unul dintre numele sonoare ale genului grunge, muzica sa fiind apreciată de milioane de oameni din întreaga lume. Un spirit neînţeles, el a atins faima alături de trupa Nirvana şi a decis să îşi pună capăt zilelor atunci când formaţia se afla pe culmile succesului. În urma sa au rămas multe cântece, fanii care nu au înţeles gestul idoluli lor şi obiecte care au fost scoase la licitaţie pentru sume fabuloase. Acesta este şi cazul chitării acustice pe care Kurt a folosit-o în cadrul concertului acustic pe care la susținut pentru postul MTV, în anul 1993. Iată cât a scos din buzunar un admirator al lui Kurt pentru a intra în posesia celebrei chitări!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1