Vedete sexy, fără sutien, pe stradă! Se vede tot prin bluzele subţiri!

heidi-klum

heidi klum
Heidi Klum are 45 de ani
Foto: Profimedia

Primăvara începe să îşi facă simţită prezenţa, copacii înfloresc, iar vedetele de peste Ocean renunţă la haine şi la sutiene, deşi temperatura de afară nu este una prea darnică în grade Celsius. Fie că sunt fotomodele de renume sau actriţe adorate la Hollywood, vedetele au lăsat pudicitatea la o parte şi au fost surprinse de fotoreporteri purtând ţinute lejere care au lăsat foarte puţin imaginaţiei.

Amber Heard este o actriţă care face parte din tânăra generaţie şi o femeie foarte frumoasă. Cu un corp tonifiat şi nişte trăsături de revistă, actriţa este cu siguranţă una dintre cele mai curtate burlăciţe de la Hollywood. Ea a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu impulsivul şi, potrivit zvonurilor, violentul, Johnny Depp, iar apoi şi-a găşit liniştea , pentru scurt timp, în braţele lui Elon Musk. Privind fotografia surprinsă de fotoreporteri, este lesne de înţeles de ce Amber întoarce toate capetele pe stradă. 

Bella Hadid şi Kendall Jenner se bucură din plin de soare şi de avantajele tinereţii. Orice ar purta cele două ar arăta impecabil. Deşi au puţin peste 20 de ani, ele sunt curtate de case de modă renumite şi deja au în conturi milioane de dolari.

Heidi Klum, fost fotomodel, nu îşi trădează vârsta şi nici nu se simte încorsetată de convenţii sociale sau de ....sutiene! Cu un zâmbet radiant şi un maiou roşu, ea a emanat o stare de bine şi a furat privirile trecătorilor.

Gillian Anderson şi Sharon Stone demonstrează că frumuseţea nu are vârstă şi că elixirul tinereţii nu este doar o poveste.

Indiferent de alegerile vestimentare, actriţele, cântăreţele sau fotomodele de peste Ocean, cunosc prea bine că atractivitatea nu este doar o chestiune de stil, ci şi de atitudine!

 • Amber Heard
  foto: Profimedia
 • Bella Hadid
  foto: Profimedia
 • Britney Spears
  foto: Profimedia
 • Gillian Anderson
  foto: Profimedia
 • Heidi Klum
  foto: Profimedia
 • Kendall Jenner
  foto: Profimedia
 • Kim Kardashian
  foto: Profimedia
 • Rita Ora
  foto: Profimedia
 • Sharon Stone
  foto: Profimedia
 • Maximize

1/9
Loading...

Citește și

 • alec baldwin si fiica sa

  Alec Baldwin, în vârstă de 60 de ani, este împlinit din toate punctele de vedere, având o carieră impresionantă şi o familie numeroasă. Vedeta de film de origine americană este tatăl a cinci copii, iar Ireland Baldwin este fiica cea mare a actorului. Recent, tânăra de 23 de ani a fost surprinsă de fotoreporteri purtând o ţinută care a întors capetele trecătorilor.

 • Emily Ratajkowski

  Emily Ratajkowski, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai apreciate modele din lume la ora actuală, iar aspectul său fizic demn de invidiat i-a adus nenumărate contracte cu diferite case de modă renumite. Emily încearcă să îmbine actoria cu modellingul şi se pare că se descurcă de minune. Fotomodelul pozează sexy şi pentru prietenii săi virtuali de pe Instagram, nu doar în timpul şedinţelor. Ultimele imagini încărcate de aceasta sunt interzise minorilor!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1