Vedete care şi-au pierdut virginitatea la vârste fragede. Cine a profitat de prima şansă?

angelina-jolie-si-johnny-depp.jpg

Angelina Jolie şi Johnny Depp
Citeste tot despre: 

N-au aşteptat momentul sau persoana ideală şi nici n-au avut răbdare să câştige puţină experienţă până să decidă la meargă până la capăt în pat, ci au profitat de prima şansă ivită pentru a-şi pierde virginitatea. Şi, culmea!, cei mai mulţi dintre ei nu regretă absolut deloc graba lor!

Dustin Hoffman a dezvăluit că îi plac bibliotecile la nebunie şi asta pentru că într-una dintre ele a avut loc un eveniment important din viaţa sa. Actorul şi-a pierdut virginitatea într-un astfel de loc, iar cea care l-a introdus în lumea extazului a fost o duduie cu mult mai multă experienţă decât el. În 1958, el şi doamna în discuţie s-au lăsat duşi de val în secţiunea cărţilor nonfiction.

Britney Spears n-a aşteptat nici ea prea mult până să descopere plăcerile sexuale pe propria piele. Astfel, în ciuda faptului că susţinea că era virgină pe vremea când forma un cuplu cu Justin Timberlake, ea de fapt trecuse la un nivel superior la capitolul intimitate în cuplu. Mama ei a fost cea care a dat-o de gol, într-o carte autobiografică, spunând că Brit şi-a pierdut virginitatea la 14 ani.

Află la ce vârstă şi-au început viaţa sexuală Angelina Jolie, Johnny Depp şi Kim Kardashian

Loading...