Val Kilmer joacă într-un film cu fiica sa. Actorul care se luptă de cinci ani cu cancerul abia mai poate vorbi

val-kilmer-si-fiica-sa.jpg

val kilmer si fiica sa in filmul paydirt
Val Kilmer și fiica sa joacă împreună într-un film
foto: captură video

Din 2015, Val Kilmer duce o luptă grea cu cancerul de gât. A avut nevoie de tratamente susținute, printre care chimioterapie, radioterapie și chiar și o traheotomie. Zilele acestea, actorul din "Top Gun" a acceptat un interviu la emisiune tv pentru a vorbi despre nou său film în care apare alături de prorpia fiică.

De cinci ani, viața lui Val Kilmer s-a schimbat radical. Diagnosticul nemilos l-a pus în postura de a se lupta pentru propria viață. El a suferit o traheotomie ce i-a schimbat total modul de a comunica. Acest lucru s-a văzut și în interviul pe care l-a acordat unui post tv din SUA. "Mă smt foarte bine, mult mai bine decât se aude", a mărturisit, încercând să rămână optimist. 

val-kilmer.jpg

val kilmer
Val Kilmer vorbește cu greutate din cauza unei traheotomii
foto: captură video

Val Kilmer joacă într-un film cu fiica sa

 

Bucurie mare pentru Val Kilmer să joace într-un film alături de fata sa de 28 de ani, Mercedes. În pelicula "Paydirt", cei doi sunt tot tată și fiică. "Am fost la fel de mândru ca în ziua absolvirii ei", a afirmat actorul de 60 de ani.

Val Kilmer a fost căsătorit cu actriţa Joanne Whalley între 1988-1996, căsnicie din care au rezultat doi copii, Mercedes (28 de ani) şi Jack (25 de ani). Starul are o avere de 25 de milioane de dolari.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1