Vacanțe de milionari. Moștenitoarea imperiului Swarovski, imagini sexy pe un iaht, în Ibiza

swarovski-profimedia-0537176466.jpg

Victoria Swarovski a fost însoțită de sora ei, Paulina
foto: Profimedia

Când averea familiei depăşeşte lejer un miliard de dolari, viaţa poate fi un răsfăţ continuu! Tamara şi Petra Ecclestone îşi petrec vacanţa pe iahtul Petara al tatălui lor, în Croaţia. În timp ce moştenitoarea imperiului Swarovski se relaxează în Ibiza, pe vasul familiei.

Prinţesa cristalelor Swarovski, după cum a fost supranumită austriaca Victoria Swarovski, de 26 de ani, a fost surprinsă de paparazzi pe un iaht, în Ibiza, cu soţul ei Werner Murz (40 de ani), îmbrăcată într-un costum de baie sexy marca Fendi. Averea ei personală e estimată la 5 milioane de dolari şi este de profesie cântăreaţă.

victoria_swarovski-profimedia.jpg

Victoria Swarovski, 26 de ani, a profitat de vremea frumoasă din Ibiza
foto: Profimedia

 

Ea a dat lovitura cu hitul ”Let’s Dance” şi va moşteni aproape o jumătate de miliard de dolari, partea care îi revine din imperiul Swarovski. Ea a fost însoţită în concediu de sora ei, Paulina, de 20 de ani, de profesie fotomodel şi de prietena cea mai bună, Nina Weiss Neuer, soţia portarului lui Bayern Munchen, Manuel Neuer. Victoria s-a măritat în 2017, în Italia, cu Werner şi a purtat o rochie de 46 kg creată de designerul Michael Cinco, stabilit în Dubai.

profimedia-0537176981.jpg

Moştenitoarea imperiului cristalelor pare deranjată de slip
foto: Profimedia

Concedii de fiță pentru miliardare

Surorile Ecclestone, Tamara (35 de ani), şi Petra (31 de ani) au ajuns cu familiile la 3 iunie pe iahtul de lux Petara, de 35 de milioane de dolari, al tatălui lor Bernie Ecclestone (89 de ani), aflat în Croaţia. Tamara, fiica ei Sophia (6 ani) şi soţul ei Jay Rutland (39 de ani) au trebuit să plece cu avionul privat înapoi în Los Angeles, la 30 iunie, însă Petra a mai rămas cu tatăl ei care abia aşteaptă să devină iar tată la 90 de ani.

Tamara Ecclestone fiica.jpg

tamara ecclestone fiica piscina
Tamara Ecclestone, împreună cu fiica la piscină
Foto Hepta

Soţia miliardarului din Formula 1, Fabiana Flossi, 44 de ani, a anunţat la finele lunii mai că aşteaptă un bebe. Atât Tamara, cât şi Petra au scris pe paginile lor de pe reţelele sociale că ”cele trei luni de pandemie le-au băgat în depresie” şi că ideea tatălui lor de a profita de faptul că în Croaţia măsurile de restricţie privind răspândirea virusului sunt ”relativ relaxate” a fost genială. Petra şi logodnicul ei Sam Palmer au fost rar văzuţi pe puntea iahtului lung de 56 de metri pentru că au trebuit să facă pe bonele pentru cei patru copii ai lor: Lavinia, 7 ani, Jamer şi Andrew, ambii de 5 ani şi de bebeluşul abia venit pe lume în urmă cu doar câteva luni.

 

Loading...

Citește și

  • Karl Lagerfeld a iubit-o la nebunie pe mâţa Choupette şi i-a lăsat întreaga avere

    Regele podiumurilor Karl Lagerfeld a murit în această săptămână la 85 de ani şi a lăsat întreaga sa avere, uriaşă, de 300 de milioane de dolari, iubitei lui pisici, Choupette. Însă şi alte vedete şi-au făcut mâţele milioanare după moarte, inclusiv faimosul muzician Freddy Mercury.

  • alexandra andresen la mare

    În clasamentul Forbes cu cei mai bogați oameni din lume a ajuns și o adolescentă în vârstă de 19 ani. Tânăra are o avere exorbitantă, estimată la 1,2 miliarde de dolari. Sora ei de 20 de ani este a doua cea mai tânără miliardară din lume, după ea, având, de asemenea, o avere de 1,2 miliarde de dolari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1