Vacanță după vacanță! Jennifer Lopez, răsfățată de iubit mai ceva ca o prințesă

jennifer-lopez-alex-rodriguez-capri.jpg

jennifer lopez alex rodriguez vacanta capri
Alex Rodriguez o răsfaţă non-stop pe Jennifer Lopez
foto: Instagram

La sfârşitul lunii iulie îşi serba ziua de naştere alături de familie şi iubit pe plajă, în Bahamas, iar acum se bucură de o nouă vacanţă în însoritul Capri. Jennifer Lopez e tratată ca o prinţesă de iubitul ei, Alex Rodriguez. Fostul jucător de baseball o copleşeşte cu sărutări, vacanţe şi cadouri.

Jennifer Lopez (49 de ani) şi Alex Rodriguez (42 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul mondial. Cei doi sunt împreună din martie 2017 şi fac risipă de gesturi tandre atunci când sunt împreună.

 

La fel s-a întâmplat şi-n insula Capri, acolo unde diva latino şi fostul jucător de baseball petrec o vacanţă de vis, fără copii. Cei doi s-au urcat luni într-un avion privat şi au zburat spre Napoli, Italia. De aici au plecat spre Capri la bordul unui iaht de lux. Jennifer a postat câteva imagini din vacanţă pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 78 de milioane de fani.

jennifer-lopez-alex-rodriguez-capri-iaht.jpg

jennifer lopez alex rodriguez capri iaht
Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez se relaxează într-o nouă vacanţă
foto: Instagram

 

Ea apare alături de iubitul ei, în câteva cadre romantice şi într-un peisaj de vis. Cântăreaţa poartă o rochie albă cu broderie, iar Alex s-a asortat şi el cu iubita şi ales tot o ţinută albă.

Jennifer Lopez şi iubitul, shopping în Capri

Şi paparazzi sunt pe urmele lor şi i-au surprins ieri într-un magazin exclusivist de haine. Jennifer a petrecut acolo mai multe ore, timp în care iubitul a aşteptat-o cuminte pe un fotoliu, iar la final a scos cardul pentru a achita cumpărăturile.

jennifer-lopez-alex-rodriguez-capri.jpg

jennifer lopez alex rodriguez capri magazin haine
Jennifer Lopez a probat mai multe rochii
foto: Hepta

 

J lo a probat mai multe rochii, pantofi şi pălării de plajă. “Alex a privit-o mândru în timp ce proba mai multe rochii, iar ea îi cerea părerea. Îi spunea de fiecare dată că arată bine”, a povestit un martor.

jennifer-lopez-alex-rodriguez-capri.jpg

jennifer lopez alex rodriguez capri magazin haine
Alex a avut răbdare cât iubita s-a perindat prin magazin
foto: Hepta

 

Într-una din seri, cei doi au luat cina pe iaht, în Positano, alături de câţiva prieteni, scrie E! News. S-a mâncat pizza, s-a băut vin roşu, s-a râs şi s-a povestit mult. “Alex a ţinut-o în braţe şi i-a şoptit toată seara lucruri la ureche. Este clar că o adoră. Este foarte îndrăgostit de ea. Fără copii în preajmă, au parte de mai multă linişte şi intimitate”, a declarat un apropiat al cuplului, potrivit sursei citate mai sus.

Jennifer Lopez aşteaptă inelul de la Alex Rodriguez

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez sunt împreună din martie 2017, iar la începutul relaţiei au încercat să fie cât mai discreţi. Acum cei doi sunt de nedespărţit, locuiesc împreună şi merg în vacanţe alături de copiii lor. Jennifer are gemeni din căsnicia cu Marc Anthony, iar fostul jucător de baseball are două fete dintr-o relaţie anterioară.

jennifer-lopez-alex-rodriguez-copii.jpg

jennifer lopez alex rodriguez copii piscina
Jennifel Lopez se înţelege de minune cu fetele lui Alex Rodriguez
foto: Instagram

 

Cântăreaţa a lansat în urmă cu trei luni videoclipul piesei “El Anillo” (n.r “Inelul”), care este o declaraţie de dragoste pentru iubitul ei. Clipul are peste 170 de milioane de vizualizări, iar vedeta se mişcă demenţial şi schimbă mai multe ţinute sexy.

La un moment dat, artista apare aproape goală şi poartă doar un body din lanţuri şi pietre preţioase. “Mă tratezi ca pe o prinţesă, îmi dai tot ce-ţi cer…când suntem singuri nu-mi lipseşti nimic” sunt câteva dintre versurile melodiei în care J Lo face referire şi la performanţele sexuale.

Gemenii cântăreţei îl adoră pe Rodriguez, aşa că nu-i de mirare dacă îndrăgostiţii vor spune “Da” în viitorul apropiat.

J Lo este incredibil de sexy în videoclipul piesei "El Anillo"

Loading...

Citește și