Ups, s-a răzgândit! Kim Kardashian: ”Adio divorț de 2,2 miliarde $! Kanye este un tată minunat”

kanye_west_kim_kardashian.jpg

Kanye West și Kim Kardashian au o avere comună de 2,2 miliarde de dolari
Kanye West și Kim Kardashian au o avere comună de 2,2 miliarde de dolari
foto: Instagram

Kim Kardashian, în vârstă de 39 de ani, s-a răzgândit: nu mai divorțează de Kanye West, 43 de ani. Recent bomba sexy a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram cu muzicianul alături de cei patru copii ai lor. Dacă în urmă cu mai bine de două luni se prefigura un divorț de 2,2 miliarde de dolari, între ei, iată că soarta i-a readus pe același drum.

Kim Kardashian s-a rzăgândit: nu mai divorțează de kanye West. Cum să divorțeze de un tată așa minunat cum e Kanye West? Kim Kardashian, care va împlini 40 de ani la 21 octombrie, a postat o serie de fotografii cu soțul ei și cei patru copii și pare să fi uitat complet de problemele psihice ale artistului care au dus-o în pragul divorțului acum aproape două luni. La 16 august, Kanye West şi Kim Kardashian au plătit 43.000 de dolari pe noapte pentru a sta în tabăra de consiliere matrimonială din Munţii San Juan, din Colorado. Scopul: salvarea căsniciei. Kanye West (43 de ani) are o avere de 1,3 miliarde de dolari, iar soţia lui, Kim (39 de ani), 900 milioane $, conform revistei Forbes. Cu toate astea, căsnicia lor este pe butuci, după ce cântăreţul a făcut o criză de gelozie în urmă cu doar câteva săptămâni pe contul lui de pe reţelele sociale şi şi-a acuzat soţia că l-a înşelat umilind-o în public. 

kanye_west_cu_copiii.jpg

Kanye West, un tată minunat, alături de copiii lui North, 7 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani și Psalm de doar un an
Kanye West, un tată minunat, alături de copiii lui North, 7 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani și Psalm de doar un an
foto: Instagram

Citește și:

Kim Kardashian și Kanye West au plătit 43.000$ pe noapte într-o tabără de consiliere matrimonială

Kim Kardashian şi Kanye West se afişează în public ca doi îndrăgostiţi

Kim și Kanye au o avere comună de 2,2 miliarde $

Kim și Kanye West au o avere comună de 2,2 miliarde de dolari și formează unul dintre cele mai ”comerciale” branduri din showbiz-ul mondial. Ei ar avea mai mult de pierdut decât de câștigat în urma unui divorț. Așa că s-au împăcat. Marți, Kim Kardashian a postat câteva fotografii cu soțul ei alături de North, 7 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani și Psalm de doar un an. Comentariul a fost unul extrem de simpatic și drăgăstos: ”Cum de sunt așa de norocoasă”, se întreba retoric Kim, care la finele lui august plângea de mama focului în brațele lui Kanye încercând să îl convingă că nu l-a înșelat. Poza de familie e cu atât mai șocantă cu cât, tot în urmă cu două luni, Kanye scria pe rețelele de socializare cât de mult a insistat pe lângă Kim să o avorteze pe North, fiica cea mare.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1