Un supermodel, fără sutien la Cannes. S-a văzut tot prin bluza transparentă

eva-herzigova-sani.jpg

eva herzigova sani
Eva Herzigova a renunțat la sutien, deși a purtat o bluză complet transparentă
foto: Getty Images

Eva Herzigova a făcut furori la petrecerea Dior și Vogue Paris din cadrul Festivalului de Film de la Cannes. La 46 de ani, fostul supermodel a ales o ținută îndrăzneață, o bluză din dantelă neagră transparentă, la care nu a purtat sutien. S-a văzut tot, spre deliciul fotografilor.

Supermodelul de origine cehă a atras toate privirile la evenimentul de modă din cadrul celei de-a 72-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes. Eva și-a păstrat silueta din vremurile în care era una din vedetele podiumurilor de prezentare, iar pentru petrecerea de joi seară a ales o ținută neagră, suficient de provocatoare, cât să monopolizeze atenția tuturor fotografilor.

Modelul favorit al editorilor de la Sports Illustrated a purtat o bluză din dantelă neagră, cu inserții strălucitoare, și o fustă neagră lungă, cu paiete multicolore, ținută accesorizată cu bijuterii masive, colorate.

 

Punctul de atracție l-au reprezentat însă sânii Evei, expuși în toată splendoarea lor, pentru că supermodelul a renunțat la sutien și nu a apelat la vreun truc estetic pentru a-i acoperi. Ar fi fost și păcat, pentru că, la 46 de ani și după trei sarcini, vedeta poate concura lejer cu orice tânără proaspăt intrată în lumea modei.

Întrebată care este secretul formei ei fizice de invidiat, Eva a recunoscut că cei trei copii ai ei au grijă s-o țină veșnic în mișcare. ”Sunt norocoasă că am trei băieți care nu-mi lasă nicio clipă de odihnă, iar asta mă obligă să fac mișcare zilnic”, a declarat Herzigova pentru Sun.

 

Citește și:

La un asemenea decolteu și regina se uită mută de uimire!

FOTO Cum s-au transformat cele mai celebre modele din lume!

Loading...

Citește și