Un soţ şi un tată împlinit! Ce fete frumoase are Sylvester Stallone

sylvester-stallone-familie-instagram.jpg

sylvester stallone instagram fete sotie
Sylvester Stallone este tare mândru de familia sa
foto: Instagram

Viaţa lui Sylvester Stallone se învârte în jurul a patru femei: soţia Jennifer şi fiicele Sophia, Sistine şi Scarlet. Fetele sunt de o frumuseţe răpitoare, însă asta nu ar trebui să ne mire având în vedere că nevasta actorului este un fost fotomodel de succes. Sly e tare mândru de familia sa şi postează deseori fotografii alături de odraslele sale pe contul de socializare.

În weekend, actorul a participat la o nuntă alături de frumoasa lui familie. Soţia şi fetele actorului au atras cu siguranţă atenţia nuntaşilor.

Sylvester Stallone fiice, vacanta

Sylvester Stallone îmbrăcat cu un tricoul negru în vacanţa cu fiicele
Sylvester Stallone şi-a dus fiicele la plajă în vacanţă
Foto: Hepta
 

Cel poreclit Sly (72 de ani) este căsătorit cu Jennifer Flavin (50 de ani) din 1997, iar fotomodelul l-a făcut tătic de trei ori şi i-a dăruit doar fete, una mai frumoasă ca alta. Sophia are 22 de ani, Sistine a împlinit 19 ani, iar mezina are 16 ani. Toate trei cochetează cu modellingul, iar cea care se bucură de cel mai mare succes este Sistine.

Sylvester Stallone are peste 7 milioane de fani pe Instagram, fani pe care îi ţine la curent cu activităţile sale. El a postat o fotografie de la nunta la care a participat în weekend, iar internauţii i-au lăudat familia şi l-au felicitat pentru că este un familist convins.

Fotografa Sasha Czach, fosta soţie a lui Stallone, i-a dăruit şi ea doi băieţi actorului. Seargeoh are 39 de ani şi este actor, iar Sage a murit în 2012, la 36 de ani.

 

 

 

 

Loading...

Citește și