Un nou scandal între Angelina Jolie şi Brad Pitt! De la ce a pornit totul

Angelina Jolie Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns din nou la scandal după o perioadă de acalmie
Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în septembrie 2016
Foto: GuliverGetty Images

Un nou scandal a izbucnit între Angelina Jolie şi Brad Pitt! Au apărut noi tensiuni între cei doi foşti soţi după o scurtă perioadă de acalmie.

Un nou scandal a izbucnit între actorii Angelina Jolie (44 de ani) şi Brad Pitt (55 de ani)! Apropierea Crăciunului a dus la noi tensiuni între ei. Totul a pornit de la faptul că Brad vrea să petreacă mai mult timp cu copiii pe perioada sărbătorilor de iarnă. Angelina nu este de acord, potrivit publicaţiei „New Idea”.  Primul lor copil biologic, Shiloh, vrea să stea mai mult cu tatăl ei. Însă celebra sa mamă nu o lasă. Ceilalţi copii nu sunt interesaţi să stea mai mult timp cu Brad. „Brad şi Shiloh ţin legătura tot timpul şi el i-a promis că vor petrece anul acesta Crăciunul împreună”, a spus o sursă apropiată actorului pentru „New Idea”. Shiloh suferă din cauza despărţirii de tatăl ei.

Brad Pitt a dezvăluit în sfârşit de ce a ajuns la alcoolism

Brad Pitt se iubește cu „inamica nr.1” a Angelinei Jolie? Cine e noua curerire a starului

Anul trecut, copiii au petrecut sărbătorile cu Angelina

„Logic ar fi ca anul acesta copiii să petreacă sărbătorile cu tatăl lor. Angie i-a avut anul trecut”, a mai spus sursa mai sus citată. Aceasta a mai zis că Angelina Jolie, care turnează actualmente ultimul său film în Spania, nu va rata să inventeze “o tâmpenie” pentru a nu-i da copiii lui Brad. Dar de această dată el nu se va mai lăsa, a adăugat sursa pentru „New Idea”. Actorul Brad Pitt spune că nu a plâns timp de 20 de ani, dar, cu trecerea anilor, a devenit foarte sensibil. Starul zice că moare de dorul celor 6 copii ai lui, Maddox, de 18 ani, Pax, de 16 ani, Zahara, de 14 ani, Shiloh, de 13 ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, de 11 ani. Aceştia au rămas la fosta sa soţie, Angelina Jolie, după despărţire. Angelina a dat divorţ de Brad în septembrie, 2016, după 2 ani de căsnicie şi 11 ani de viaţă comună. Un nou scandal a izbucnit între Angelina Jolie şi Brad Pitt din cauza copiilor.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1