Un „iepuraș” Playboy riscă pedeapsa cu moartea pentru uciderea unui doctor! Bomba sexy a întreținut relații intime cu el

kelsey-turner_hp.jpg

Kelsey Turner
Kelsey Turner este acuzată de uciderea unui doctor
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Fostul „iepuraș” Playboy Kelsey Turner (26 de ani) și iubitul ei Jon Logan Kennison (27 de ani) riscă pedeapsa cu moartea, după ce au fost acuzați de uciderea doctorului psihiatru Thomas Burchard (71 de ani). În mașina modelului a fost găsit cadravrul în descompunere al bărbatului din California.

Kelsey Turner și iubitul ei susțin că sunt nevinovați, dar dacă jurații consideră contrariul, cei doi pot primi pedeapsa cu moartea. Săptămâna aceasta, Diana Pena (31 de ani), fosta lor colegă de apartament, a recunoscut că știa de crimă și că ei sunt ucigașii. Toți trei au fost arestați la puțin timp ce cadavrul doctorului a fost găsit într-o mașină, în apropiere de Sin City. În urma autopsiei a fost stabilit că doctorul a fost omorât în bătaie. Cadavrul său a fost descoperit într-o mașină abandonată, după ce un șofer a observat-o la marginea drumului și i-a spart geamurile pentru a vedea ce este înăuntru, potrivit Daily Star.

kelsey-turner.png

Kelsey Turner
Kelsey Turner
Foto: Facebook

 

Kelsey Turner și victima erau într-o relație

kelsey_turner.jpg

Kelsey Turner
Kelsey Turner a pozat în Playboy
Foto: Facebook

 

Poliția din Las Vegas susține că Jon Longan Kennison, Kelsey Turner și Diana Pena au fugit din caa lor din Las Vegas și s-au dus în Nevada, după ce l-au ucis pe Thomas Burchard. 

Fostul „iepuraș” Playboy a fost arestat pe 21 martie, în Stockton, din California. Jon Logan Kennison a fost prins pe 17 aprilie. Potrivit anchetatorilor, doctorul Thomas Burchard este cel care le plătea chria celor trei. Mai mult, aceștia cred că psihiatrul și Kelsey Turner aveau o aventură. Polițiștii au găsit urme de sânge în dormitorul „iepurașului” Playboy, care ar fi încercat să le șteargă. 

 

Loading...

Citește și

  • Cea mai sexy criminală din Bosnia şi Herţegovina a ajuns după gratii. Mafioata Slobodanka Tosi, de 29 de ani, este acuzată că a ucis 5 bărbaţi, între care şi un iubit, pe care l-a aruncat în aer în 2008.

  • bomba sexy balcani criminala

    Slobodanka Tosic (29 de ani) a fost condamnată la doi ani și jumătate de închisoare, miercuri (2 martie), pentru tentativă de omor și jaf. În aprilie 2006, fotomodelul bosniac l-a ademeneit într-o capcană pe Djordje Zdrale, unul din liderii mafiei din Balcani. Ea a complotat cu rivalii acestuia pentru a-l ucide.