Uma Thurman îl acuză pe Harvey Weinstein că a agresat-o sexual

hepta_2962410.jpg

scandal vedete sex hollywood
Uma Thurman spune că a fost agresată de Harvey Weinstein
foto: Hepta

Bombă la Hollywood! Uma Thurman (47 de ani) a făcut o dezvăluire şocantă într-un interviu publicat sâmbătă în The New York Times. Actriţa spune că a fost agresată de Harvey Weinstein, protagonistul celui mai mare scandal sexual din Cetatea Filmului.

Faptele s-au derulat după lansarea filmului "Pulp Fiction" în 1994, în care Uma joacă alături de John Travolta.

weinstein.jpg

harvey weinstein
Până la izbucnirea scandalului, Georgina Chapman habar nu avea de problemele sexuale ale soţului ei
foto: Splashnews
 

Actriţa spune că Weinstein a invitat-o în camera sa de hotel din Londra, apoi într-o saună. "M-a împins şi a încercat să se arunce pe mine şi să se dezbrace. A făcut multe lucruri dezagreabile", a povestit ea în interviu, potrivit The Guardian.

Uma mai spune că s-a întors la hotel cu un priten pentru a-l înfruntat pe Harvey şi l-a avertizat: "Dacă faci ce mi-ai făcut mie altora, îţi vei ruina cariera, reputaţia şi îţi vei pierde familia, îţi garantez".

Harvey Weistein se află la terapie în Arizona

harv.jpg

scandal sexual hollywood harvey
Harvey Weinstein (65 de ani) a fost dat afară din compania pe care a înfiinţat-o
Foto: Guliver/ Getty Images

 

Uma Thurman a mărturisit şi că i-a povestit despre agresiune lui Quentin Tarantino."Oh, bietul Harvey, încearcă să aibă fete prea bune pentru el" ar fi spus acesta.

De Ziua Recunoştinţei, actriţa a publicat un mesaj pe Instagram: "O Zi a Recunoştinţei fericită tuturor! (cu excepţia ta, Harvey, şi a conspiratorilor tăi nemernici - mă bucur că lucrurile merg încet - nu meriţi un glonţ)”.

Harvey Weinstein este acuzat de cel puțin 30 de actrițe de la Hollywwod de hărțuire sexuală și de alte trei de viol. În urma scandalului iscat, acesta a fost concediat din compania la care era cofondator.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1