Ultima fiţă: starurile fac baie în gheaţă

24_foto1-4col-180-lady-gaga.jpg

Lady Gaga rezistă în apa îngheţată timp de 10 minute

O nouă fiţă în lumea vedetelor! Lady Gaga, Kevin Hart, Zac Efron şi Orlando Bloom fac băi în gheaţă în scop de tratament. Deşi pot fi foarte riscante, fără ştirea medicului, ei se dau în vânt după aceste băi.

Cântăreaţa Lady Gaga (33 de ani) susţine că după fiecare concert se reface numai cu băi în gheaţă. Timp de 10 minute dârdâie şi îi clănţăne dinţii, dar nu se dă bătută. Medicii atrag atenţia că băile la gheaţă pot duce la răceli, hipotermie, stop cardiac sau chiar congestie cerebrală, mai ales în cazul celor care au diverse boli, însă ei nu îi pasă. A luat exemplul sportivilor şi al altor staruri care se tratează cu băi în gheaţă. După băile extrem de reci, cântăreaţa face băi fierbinţi timp de 20 de minute, aşa cum fac atleţii pentru a reduce inflamaţia muşchilor şi a durerilor după antrenamente grele. Lady Gaga, care are o avere de 320 de milioane de dolari, se îmbracă apoi cu un costum special timp de 20 de minute, care îi acoperă braţele şi picioarele, pentru a-şi creşte fluxul de sânge şi a-şi repara muşchii. 

Actorul Kevin Hart (40 de ani), cunoscut pentru roluri din filme ca „Ride Along” şi „Jumanji: Welcome to the Jungle”, este şi el pasionat de băile în gheaţă. După ce a fost operat, nu demult, în urma unui accident de circulaţie, starul cu o avere de 200 de milioane de dolari a rămas cu leziuni la spate şi a trebuit să înveţe să meargă din nou. Însă e convins că faptul că a făcut băile în gheaţă în trecut îl va ajuta la o recuperare mai grabnică. 

Actorul Zac Efron (31 de ani), cunoscut pentru rolul din seria “High School Musical”, face şi el băi în gheaţă. Numai că el face exact invers decât Lady Gaga. Starul, cu averea de 24 de milioane de dolari, face mai întâi saună la 156°C, apoi aleargă, după care se scufundă în apă cu gheaţă. Pentru el aceste băi sunt o provocare şi îl ajută să se calmeze. 

Actorul Orlando Bloom (42 de ani) mărturiseşte că îşi face băi în gheaţă cu scopul de a scăpa de durerile sufleteşti.

Chiar şi după ce şi-a refăcut viaţa cu Katy Perry, după divorţul de Miranda Kerr, din 2013, nu renunţă la acestea. Starul, cu averea de 40 de milioane de dolari, susţine că băile la gheaţă îl liniştesc. Dacă sunt făcute după ce este consultat medicul, băile la gheaţă pot aduce beneficii, mai ales pentru atleţi. Uşurează durerile muşchilor şi fac corpul să se simtă bine. De asemenea, ajută sistemul nervos central, favorizează un somn mai bun şi combat oboseala. În plus, scad inflamaţiile şi combat efectele căldurii şi ale umidităţii. 

Loading...

Citește și

  • lady gaga bradley cooper oscar 2019

    Chimia extraordinară dintre Lady Gaga și Bradley Cooper nu poate fi negată, ceea ce i-a făcut pe mulți dintre fanii lor să spună că rolurile pe care le-au jucat s-au transformat într-o poveste de dragoste și în viața reală. Mai mult, zvonurile s-au intensificat după ce solista a anunțat că s-a despărțit de logodnicul său, Christian Carino, cu care avea o relație de doi ani.

  • Vedetele autohtone au apelat la tratamente revoluţionare pentru a-şi salva părul rărit. În urma rezultatelor spectaculoase obţinute de Iulia Vântur, Maria Constantin şi de Valentina Pelinel, iată că şi Anamaria Prodan a încercat un miraculos vaccin, pentru o podoabă capilară mai bogată.