Uite cum arată soţia lui Alec Baldwin după 3 naşteri!

15-vedetete-foto1-5col-220fghgh.jpg

Zilnic face acrobaţii
Foto: Guliver/ GettyImages

În urmă cu 7 luni, a devenit mamă a treia oară! Cu toate acestea, soţia lui Alec Baldwin, Hilaria, îşi păstrează un trup de adolescentă. Asta se datorează faptului că e dependentă de exerciţii fizice.

De profesie instructor de yoga, Hilaria Baldwin (32 de ani) face în fiecare zi foarte multă mişcare. De aceea, soţia actorului Alec Baldwin (59 de ani) a reuşit să-şi revină spectaculos după a treia sarcină. Ea l-a născut pe cel de-al treilea copil al lor, Leonardo, în septembrie 2016. Înainte de naştere, Hilaria s-a pozat cu burta mare, numai în lenjerie intimă, ţinând-o pe fiica cea mare, Carmen (3 ani), în braţe. După ce l-a adus pe lume pe mezinul Leonardo, s-a fotografiat din nou în aceeaşi ţinută şi cu fata în braţe. A vrut să arate, astfel, cum a reuşit să-şi revină exact la forma iniţială, păstrându-şi trupul de puştoaică. La fel s-a întâmplat şi după ce a născut-o pe Carmen, în august 2013, şi după naşterea copilului mijlociu, Rafael (n.r. care în iunie împlineşte 2 ani), în 2015.

15-vedetete-foto2-90-60-instagram-2sdgg.jpg

Hilaria, cu micuţa Carmen în braţe, înainte şi după naşterea celui de-al treilea copil

Hilaria mărturiseşte că secretul siluetei ei de invidiat pe care o păstrează intactă, deşi a devenit mamă de trei ori, e dependenţa de exerciţiile fizice. Nu lasă nici o zi să treacă fără a face acrobaţii. Cel mai mult îi place să stea în mâini cu picioarele ridicate la verticală. Şi în timpul sarcinilor a făcut exerciţii fizice! În plus, îngrijirea celor trei copii o solicită la maximum. Zilnic trebuie să alerge după cei mai mari, ca să nu se accidenteze. Îşi spală şi îşi hrăneşte odraslele, face toate treburile în casă, nu vrea să apeleze la bone sau alte ajutoare. Hilaria a început relaţia cu Alec Baldwin în august 2011 şi s-au căsătorit în 2012. Ea susţine că s-a îndrăgosit de el pe când era încă o copilă, când a văzut un film în care acesta juca.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1