Uite cu cine a înlocuit-o Liam Hemsworth pe Miley Cyrus!

Liam Hemsworth Miley Cyrus!

Liam Hemsworth şi Miley Cyrus! au avut o poveste de dragoste cu năbădăi
Liam Hemsworth şi Miley Cyrus! au divorţat după numai opt luni de căsnicie
Foto: Profimedia

Actorul Liam Hemsworth a înlocuit-o deja pe Miley Cyrus după ce au anunţat că divorţează, anul trecut, în august, iar divorţul a fost deja finalizat luna trecută. El a confirmat că se iubeşte cu o frumoasă australiancă.

Liam Hemsworth  (30 de ani) a înlocuit-o deja pe Miley Cyrus (27 de ani). El se iubeşte cu australianca Gabriella Brooks /21 de ani), fiind surprins sărutându-se cu ea pe plajă la Byron Bay, Australia. Revista “New Idea” a confirmat povestea lor de dragoste.

Gabriella Brooks

Gabriella Brooks este fotomodel şi studentă
Foto: Instagram
Liam şi Gabriella au petrecut împreună şi Revelion, iar actorul a prezentat-o pe noua iubită părinţilor lui, Craig şi Leonie, la mijlocul lui decembrie. “Liam se simte bine cu Gabriella. Familia lui e de acord cu ea şi o place, ceea ce este foarte important pentru el”, a spus o sursă. Gabriella Brooks este un fotomodel din Sydney şi este studentă la Facultatea de Istorie şi Arheologie din Sydney. După despărţirea de Miley Cyrus, Liam Hemsworth   a avut o relaţie scurtă cu actriţa Maddison Brown. Miley şi Liam s-au despărţit după numai opt luni de căsnicie şi au finalizat divorţul luna trecută.

Ce a distrus căsnicia lui Miley Cyrus

Miley Cyrus trece din extremă în extremă după divorț! Ieri de mână cu iubita, azi cu noul iubit!

Liam Hemsworth a înlocuit-o pe Miley Cyrus fiindcă mariajul nu a mers

Ce a distrus căsnicia explozivă a lui Miley Cyrus cu Liam Hemsworth s-a întreabat toată lumea. Anunţul despărţirii lor a provocat un mare şoc aşa cum a fost şi anunţul că se căsătoresc la 23 decembrie 2018. Înclinaţiile ei lesbiene, faptul că voia o căsnicie deschisă şi nu voia să rămână însărcinată, în timp ce Liam era disperat să aibă un copil au fost principalele cauze ale despărţirii lor. De asemenea, diferenţele de avere dintre ei au fost un factor care a făcut să nu se înţeleagă. Miley are o avere de 160 de milioane de dolari, iar Liam are în conturi doar 26 de milioane de dolari. Actorul suferă foarte mult pentru ruptură şi nu a ezitat să spună “Nu înţelegeţi cum e”. Vestea şocantă a despărţirii acestui cuplu ce părea solid a venit la numai opt luni de la căsătorie. Miley a confirmat sâmbătă despărţirea lor. Şi, cu numai câteva ore mai înainte, ea a fost văzută sărutându-se şi giugiulindu-se cu Kaitlynn Carter (30 de ani), fosta soţie a lui Brody Jenner (35 de ani), star de televiziune american. Liam şi Miley s-au cunoscut în timp ce au jucat ca îndrăgostiţi în filmul “Ultimul cântec”. La început au pretins că sunt doar “prieteni buni”, dar în cele din urmă relaţia lor a devenit publică pe covorul roşu la ceremonia Oscar din martie 2010. Actorul Liam Hemsworth a înlocuit-o deja pe Miley Cyrus după ce divorţul lor a fost finalizat.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1