Tragedie! A murit creatorul serialului „Betty cea urâtă”. Silvio Horta avea 45 de ani

silfvio horta si america ferrara

America Ferrara, care a interpretat-o pe Betty, alături de Silvio Horta, în 2007
America Ferrara, care a interpretat-o pe Betty, alături de Silvio Horta, în 2007
foto: Guliver/Gettyimages

Tragedie de nedescris în cetatea filmului! Creatorul serialului de succes ”Betty cea urâtă”, care a fost produs și difuzat de postul de televiziune american ABC, a fost găsit, marți, fără suflare într-un apartament de hotel din Miami. Silvio Horta avea 45 de ani și trecea printr-o perioadă neagră atât pe plan profesional cât și personal. Moartea a survenit pe loc, după ce scenaristul și producătorul american, cu origini cubaneze, și-a tras un glonț în cap.

Moarte fulgerătoare și neașteptată la Hollywood! Creatorul îndrăgitului serial ”Betty cea urâtă”, care a fost difuzat între 2006 și 2010, înclusiv în țara noastră, și-a pus capăt zilelor. Silvio Horta a fost găsit fără suflare într-un apartament de hotel, din Miami. Medicii au constatat decesul la locul faptei, după ce au descoperit că Horta și-a tras un glonț în cap de la mică distanță.

betty cea urâtă

Serialul ”Betty cea urâtă” a avut patru sezoane și a fost difuzat între 2006 și 2010
Serialul ”Betty cea urâtă” a avut patru sezoane și a fost difuzat între 2006 și 2010
foto: Profimedia

Scenaristul avea 45 de ani. America Ferrara, actrița care a interpretat-o pe Betty a fost șocată la auzul veștii și a transmis condoleanțe familiei. Serialul care a câștigat mai multe Globuri de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune și pentru cea mai bună actriță într-o comedia i-a mai avut în distribuție pe Vanessa Williams, Eric Mabius și Ana Ortiz. Printre producătorii serialului trebuie să o menționăm și pe Salma Hayek.

Citește și:

Un angajat al companiei Nokia Timișoara s-a sinucis la serviciu. Și-a sunat soția, apoi s-a aruncat în gol

Actorul Marian Rădulescu s-a sinucis. Problemele financiare şi în amor l-au băgat în mormânt

Silvio horta

Silvio Horta a vea 45 de ani și și-a tras un glonț în cap pentru că trecea printr-o depresie severă
Silvio Horta a vea 45 de ani și și-a tras un glonț în cap pentru că trecea printr-o depresie severă
foto: Guliver/Gettyimages

Silvio Horta, distrus de o depresie morbidă încă din luna iulie

”Sunt șocată și distrusă la auzul veștii că Silvio nu mai este printre noi”, a scris America ferrara pe contul ei de Instagram. ”Talentul lui și puterea de creație mi-au adus de-a lungul timpului multă bucurie și lumină. Sunt alături de familia lui și îi plâng trecerea în neființă”, a mai scris actrița. Vanessa Williams a scris și ea un mesaj de adio pentru ”prietenul ei drag și a omului care i-a inspirat cariera”.  Regizorul James Hayman și actorii Ana Ortiz, Mark Indelicato și Tony Plana au scris și ei mesaje emoționante în amintirea lui Horta. Conform apropiaților, la finele lunii iulie Horta a intrat într-o depresie severă, s-a înstrăinat de cei dragi și s-a mutat la hotale. La 21 iunie face ultima postare pe contul lui de socializare și apare într-o poză realizată la cinematograful ArcLight din Hollywood.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1