Totul despre Melania Trump: singura Primă Doamnă care a pozat nud!

cele_mai_sexy_imagini_cu_melania_klauss_trump_7.jpg

cele mai sexy imagini cu melania klauss trump
Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump (45 de ani): Frumoasa vedetă a avut o carieră de fotomodel înfloritoare
foto: Arhiva Personală

Este o premieră la Casa Albă, înregistrată de soția proaspătului ales președinte american. La Casa Albă se va instala o First Lady cu un trup de invidiat pentru cei 46 de ani ai săi, care a fost cândva expus pentru ca toți ochii să se poată bucura de el. Iată povestea doamnei Trump, pe care poate nu o știai.

Așa este: Melania stabilește niște premiere la Casa Albă. Pe lângă cea cu nudul, ea este cea dintâi Primă Doamnă născută într-o țară comunistă (și a doua provenită din altă țară decât America, după Louisa Adams, soția englezoaică a celui de-al șaselea președinte american John Quincy, care a avut mandatul între 1825 și 1829). Tot Melania este şi cea mai nesuferită Primă Doamnă din istoria Americii, potrivit unui sondaj realizat de Washington Post împreună cu ABC. Curios şi amuzant, însă, este că e cea mai nesuferită Primă Doamnă… de la Hillary Clinton încoace. Melania a crescut în Iugoslavia comunistă de sub puterea lui Tito și vorbește 5 limbi: slovenă, sîrbă, engleză, franceză și germană – ultimele trei cu un puternic accent est-european, spun adversarii săi. Iar dacă scormonești cu atenție în trecutul ei, încă mai poți descoperi lucruri neașteptate. Cum ar fi că tatăl ei, Victor Knauss, a avut un fiu venit pe lume în taină – asta înainte de a se însura cu mama Melaniei. Deși n-a vrut să recunoască copilul, Victor a fost silit să plătească pensie alimentară după ce a pierdut bătătlia la tribunal – dar n-a vrut să admită nici chiar după înfrângere că el e tatăl lui şi a refuzat sp vadă vreodată băiatul.

Pe numele său Melania Knauss înainte de căsătoria cu Donald Trump, ea a început relația care avea s-o ducă spre Casa Albă în 1998. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Trump era încă însurat cu Ivana. Iar în 1999, pe când devenise iubita lui, Melania a avut o discuţie cât se poate de hot înregistrată la radio, cu nimeni altul decât Howard Stern – „Cu ce eşti îmbrăcată?”, a întrebat-o el. „Uh, nu prea multe!”, a răspuns ea. „Eşti goală?” „Aproape” „Da? Eu deja mi-am scos pantalonii….”, a replicat Stern.

Citește mai multe pe okmagazine.ro!

melania.jpg


Cu totul la vedere, ca în multe pictoriale ale soției lui Trump
foto: Arhiva personală

donald_trump_barron_trump_and_melania_trump_gettyimages-461027610.jpg

melania trump donald trump copil
Melania are un băiat cu Donald Trump, pe Barron
foto: Getty Images

cele_mai_sexy_imagini_cu_melania_klauss_trump_7.jpg

cele mai sexy imagini cu melania klauss trump
Cele mai sexy imagini cu Melania Klauss Trump (45 de ani): Frumoasa vedetă a avut o carieră de fotomodel înfloritoare
foto: Arhiva Personală

Așadar, faceți cunoștință cu doamna Trump, un fotomodel slovenian, în vârstă de 45 de ani, care este soția unuia dintre cei mai controversați candidați la președinția Statelor Unite. Deși a fost de multe ori acuzată că s-a căsătorit cu republicanul Donald Trump din interes, femeia susține că a fost foarte atrasă de „geniul” acestuia.

Se pare că doamna Trump a fost înainte amanta mai multor bogătași americani, iar, acum, a devenit Prima Doamnă a SUA.

Deoarece este mai tânără cu 24 de ani decât Donald Trump, Melania a fost mereu subiectul criticilor care o acuză că s-a căsătorit cu omul de afaceri din interes. Când a fost întrebată ce anume a atras-o la politicianul deosebit de bogat, Melania a evitat inițial răspunsul.

„Mintea sa, mintea sa uimitoare”, a afirmat aceasta.

Faptul că Melania Trump a ajuns în prezent la statutul de soție a unuia dintre cei mai bogați americani, este destul de impresionant. Ea a venit în Statele Unite ale Americii în urmă cu 19 ani, fiind nevoită să își părăsească țara de origine din cauza privațiunilor comuniste din fosta Iugoslavie.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1