Tom Hardy, tătic pentru a treia oară! Și-a numit băiețelul după un personaj celebru

tom-hardy-sotie-parinti-pentru-a-treia-oara.jpg

Tom Hardy și soția lui au devenit părinți pentru a doua oară
Foto AFP

Celebrul actor Tom Hardy şi soţia sa, Charlotte Riley, au devenit părinţi pentru a doua oară, noul membru al familiei fiind un băiețel, potrivit presei internaționale. Potrivit apropiaţilor cuplului, tinerii părinţi sunt extrem de fericiţi și mândri de micuțul lor şi spun că bebeluşul arată exact ca îndrăgitul actor.

Tom Hardy și soția lui, Charlotte Riley, radiază de fericire după ce și-au strâns în brațe cel ce-al doilea copil. Charlotte a dat naștere unui băiețel care se pare că este copia fidelă a tatălui lui, dacă ar fi să judecăm părerile apropiaților cuplului de proaspăt părinți, citați de Daily Mail. 

Tom Hardy a devenit tătic pentru a treia oară 

Actorul, în vârstă de 41 de ani, este cu atât mai fericit, având în vedere că el a devenit tătic pentru a treia oară, acesta mai având un fiu de 10 ani, dintr-o relație anterioară cu Rachael Speed. Cel mai mic membru al familiei a fost întâmpinat pe lume așa cum se cuvine, iar părinții s-au gândit deja și la nume. Micuţul va purta numele de Forrest, deoarece mama lui este mare fan al celebrei pelicule Forrest Gump, personajul cu același nume fiind interpretat de actorul Tom Hanks.

000_dv2117603.jpg

Tom Hardy și soția lui, Charlotte Riley, au împreună doi copii
Foto AFP

Tom Hardy, despre rolul de părinte

Tom și Charlotte s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare pentru mini-seria „La răscruce de vânturi”, o adaptare a romanului de dragoste cu acelaşi nume. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar în 2014 au hotărât să se căsătorească.

Pentru a se pregăti pentru întâmpinarea micuțului lor, familia, cu tot cu buldog-ul lor francez, s-a mutat în sud-vestul Londrei, într-o nouă casă. Deși Hardy a dus la bun sfârșit multe roluri în filme, acesta susținea, în urmă cu ceva vreme că, din perspectiva lui, rolul de părinte este cel mai important, fiind chiar mai greu decât orice meserie. „Nu există rol mai greu și mai important pe planetă decât acela de a fi părinte. Îi avem pe soldați, polițiști, doctori - mult respect pentru ei, consecințe pe măsură- dar să fii părinte?! E mai mult decât o meserie”, explica Tom. 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1