Tom Cruise nu mai vrea să ştie nimic despre propriul copil! Care este motivul şocant

untitled.png

foto
Tom Cruise şi fiica sa, Suri
Foto: Getty

Tom Cruise (55 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hoolywood pentru munca pe care o depune şi pentru devotamentul pe care îl manifestă faţă de profesia sa. Este admirat de colegii de breaslă pentru calităţile pe care le posedă, dar se pare că Tom nu poate fi dat un exemplu şi în cadrul sferei vieţii personale. Potrivit publicaţiilor americane, actorul nu a mai vorbit cu propriul copil din ani de zile din cauza interdicţiile pe care i le impune Biserica Scientologică căreia aparţine şi îi este profund devotat.

Tom Cruise a fost căsătorit cu Katie Holmes în perioada 2006-2012. Cei doi au împreună o fetiţă de 11 ani pe nume Suri cu care se pare că Tom a întrerupt orice legătură.

tom-suri-cruise-2010-getty.jpg

foto
Se zvoneşte că lui Tom i se interzice de către Biserica Scientologică să o vadă pe fiica sa, Suri
Foto: Getty

În iulie, Katie a decis să divorţeze aşa că a luat-o pe micuţa Suri, a părăsit casa din California şi s-a mutat în New York. Mai multe publicaţii din Statele Unite ale Americii susţin căm au trecut mai mult de cinic ani de când Tom Cruise s-a întâlnit faţă în faţă cu fiica sa, iar potrivit Inquistir, managerul lui Tom a contactat fan clubul actorului, cerând să nu se mai posteze pe site-ul lor poze cu micuța Suri. ”Vă rog să nu mai postați nimic legat de Suri. Ea nu mai face parte din viața lui Tom. Dacă mai continuați, o să șterg pozele, apoi o să scap de voi”, ar fi fost mesajul managerului.  Unele voci sunt de părere că programul încărcat al lui Tom Cruise nu are vreo legătură cu faptul că el nu şi-a mai văzut fetiţa de ani buni. Acestea susţin că de vină pentru ruptura produsă între Tom Cruise şi Suri ar fi chiar liderii sectei scientologice care nu sunt de acord ca actorul să aibă o relaţie cu fiica sa din moment ce aceasta nu a fost crecută potrivit valorilor promovate de sectă.

Loading...

Citește și

  • tom cruise vanessa kirby

    Poate a patra oară va fi cu noroc. Probabil la asta se gândeşte Tom Cruise, la cei 55 de ani ai săi. După trei căsnicii eşuate (n.r. cu Mimi Rogers, între 1987-1990; Nicole Kidman, între 1990-2001 şi Katie Holmes, între 2006-2012) starul din Top Gun a pus ochii pe o nouă posibilă soţie.

  • Chiar dacă numele unora dintre acești actori sunt îndeajuns de mari pentru a garanta succesul filmelor în care joacă, ei pot fi și foarte periculoși. Din cauza aventurilor lor cu legea, băutura, alcoolul, dar și a insistenței în a-și face singuri cascadoriile, aceste staruri au primit eticheta de actori-problemă.

  • Au fost pozaţi pentru prima oară împreună în public! Se zvoneşte, din 2013, că Jamie Foxx are o relaţie cu Katie Holmes. Însă de fiecare dată au dezminţit că ar fi împreună. Iată că nu se mai ascund.

  • Cruise foxx

    Actrița Katie Holmes (38 ani) s-a afișat pentru prima dată cu cel cu care este într-o relație de cinci ani. O clauză prevăzută în contractul de divorț de fostul soț, Tom Cruise, i-a interzis actriței să iasă în mod public alături de alt bărbat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1